Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Votaţi Miss Boboc Liceul German!

Un număr de 11 „schone madchen” s-au înscris la concursul de frumuseţe Miss Boboc al Liceului Teoretic German „Johann Ettinger”, iar cititorii SM Online sunt invitaţi să-şi voteze preferatele.

Câştigătoarea va primi un premiu special din partea portalului nostru.

 

Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui vineri, cu începere de la ora 20, cel de-al doilea mare concurs de frumuseţe din acest sezon, la care vor participa, de data aceasta, 11 eleve noi de la Liceul German.

 

Miss Boboc va fi desemnată de un juriu alcătuit din reprezentanţi ai elevilor, profesorilor şi sponsorilor, dar până atunci, concurentele se întrec şi în obţinerea unui număr cât mai mare de voturi din partea cititorilor SM Online, având şansa de a câştiga un premiu special.

 

Cititorii sunt rugaţi să-şi exprime votul după ce completează codul de securitate aferent, pentru a elimina orice posibilitate de fraudare. De pe un IP se poate exprima un singur vot în decurs de 24 de ore.

Invitaţii speciali la spectacolul de vineri sunt Residence Deejays, iar after party-ul va fi la Deja Vu. Dar până atunci... Votaţi! 

871 vizite
Distribuie pe