Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Mulcuțan este noul secretar al Asociației Județene de Box
Veronica Hodas  - Marti, 21 Mai 2013

Președintele Asociației Județene de Box Satu Mare, Ioan Găvriș, alături de membrii asociației au susținut marți o ședință extraordinară în cadrul căreia au votat alegerea unui nou secretar.

 

Kanya Kalman s-a retras din motive de sănătate, însă a rămas în continuare membru, alături de Ioan Gavriș, Ioan Gherea, Liviu Ghețe, Gheorghe Sabău, Florin Mulcuțan.

 


Votat în unanimitate de membrii asociației, Florin Mulcuțan a fost desemnat noul Secretar al Asociației Județene de Box Satu Mare. „Sunt onorat pentru faptul că am fost chemat lângă echipa care este acum. Domnul Kanya s-a retras din motive de sănătate, iar eu fiind practicant al boxului de ani de zile, am avut rezultate deosebite și pentru că îmi place boxul de mic copil, nu am putut să stau deoparte daca mi s-a oferit această șansă. Pentru viitor ne-am gândit, în primul rând să avem o gală de box la Satu Mare și dacă se poate anul viitor cel târziu să aducem una dintre competițiile importante ale României la Satu Mare”, a declarat noul secretar, Florin Mulcuțan.

 

Tot în cadrul  ședinței care a avut loc astăzi s-a mai discutat despre schimbarea ringului de box și organizarea unei gale de box la Satu Mare.

 


Președintele AJB a subliniat că ultima gală s-a organizat la Satu Mare în anul 2002. Tocmai de aceea, membrii asociației, alături de directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare s-au gândit că cel mai potrivit moment pentru a organiza un asemenea eveniment să fie pe 23 iunie, când va avea loc Ziua Județului Satu Mare. Asta doar în cazul în care și autoritățile vor fi de acord.

 

 

1962 vizite
Distribuie pe