Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Bolba va antrena pe FC Baia Mare
Cristian Tudor  - Miercuri, 5 Ianuarie 2011

Sătmăreanul Mircea Bolba este noul antrenor al divizionarei C, FC Baia Mare. Fostul tehnician al Olimpiei a ajuns la un acord cu oficialii de la Baia Mare și a semnat un contract valabil până în vară, cu obiectiv clar - promovarea în liga secundă.

 

„Mă bucur că am revenit în circuit și voi pregăti o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Sper să realizăm obiectivul împreună și să readucem pe FC Baia Mare în liga a II-a” - a spus Mircea Bolba, care nu va fi singurul sătmărean ce ajunge în această iarnă la Baia Mare.

Ș
i atacantul Robert Roszel s-a înțeles cu gruparea maramureșană și a părăsit echipa Diosgyor din Ungaria pentru a evolua în Liga a III-a, la FC Baia Mare.

           

Roszel (28 ani), jucător crescut la Olimpia și Someșul, a mai jucat pentru FC Baia Mare șase meciuri in sezonul 2009/2010, reușind să înscrie cinci goluri. În acea perioadă echipa era pregătită de un alt sătmărean, Florin Fabian.

           

De-altfel, Mircea Bolba speră că va putea să-i ajute în continuare și pe cei de la Talna Orașu Nou, echipa de Liga a IV-a pe care a pregătit-o în toamnă. FC Baia Mare e pe poziția a doua în seria a VI-a a Ligii a III-a, la trei puncte distanță de prima clasată, SESO Câmpia Turzii.

2277 vizite
Distribuie pe