Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia obține trei puncte importante la Petroșani
Veronica Hodas  - Duminica, 28 Octombrie 2012

Jiul Petroșani – Olimpia Satu Mare 1-2 (0-0)

Olimpia a jucat vineri, în deplasare la Petroșani meciul etapei a IX-a a Ligii a III-a lafotbal. Sătmărenii au făcut un joc frumos și au reușit să obțină meritat victoria în fața formației Jiul.

”Galben – albaștrii” au dominat întreaga partidă, disputând un joc frumos, iar de această dată atacul și apărarea au fost foarte bune. În prima repriză sătmărenii au avut câteva ocazii clare prin Villand, Dragoș și Marinaș. După ratările din prima parte a jocului, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Lului Dragomir au reușit să deschidă scorul în minutul 60 prin Dragoș care a împins balonul în poartă de la 16 metri.

Gazdele nu s-au lăsat intimidați, iar în minutul 75 au reușit să restabilească egalitatea prin Tudorache care a înscris dintr-o poziție clară de ofsaid. Cu toate acestea, oaspeții fiind însetați să obțină victoria, în minutul 85 Marinaș înscrie cel de-al doilea gol ajutat fiind de centrarea lui Molnar. Acest gol a stabilit și scorul final al partidei, 2-1.

Cu victoria obținută Olimpia a urcat un loc în clasament și se află acum pe poziția a treia la 8 puncte distanță de lider. În etapa a X-a Olimpia va sta.

Olimpia Satu Mare: Şuta – Homorozan, Sabău, Iuhas, Villand (81 Botoș), Glodean, Hanus (75 Roatiș), Mihai Pop, Gavrilescu (70 Feier), Marinaș, Dragoș.

 

 

1121 vizite
Distribuie pe