Locale Altele
Sambata, 20 Iulie 2024
Sam, 20 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Surorile Gabor, pictorial sexy, împreună, în revista Maxim
Libertatea  - Joi, 13 Noiembrie 2008
Monica Columbeanu şi sora ei, Ramona Gabor, au realizat primul pictorial impreună, pentru noul număr al revistei Maxim, care apare pe piaţă peste câteva zile. Cele două manechine, care apar în ipostaze extrem de sexy, ne-au mărturisit că s-au simţit excelent la şedinţa foto.

Pictorialul îşi propune să surprindă un joc între două surori, în care unul dintre personaje să fie fotograf şi celălalt model. “Mi-a plăcut postura în care m-am aflat, aceea de fotograf, dar doar pentru un rol, nicidecum în viaţa reală”, ne-a povestit Ramona.

La rândul ei, Monica susţine că s-a distrat de minune la şedinţa foto, mai ales că a avut-o parteneră pe sora ei: “Pentru mine, şedinţele foto sunt un prilej de distracţie, chiar dacă le tratez cu foarte multă seriozitate. M-am simţit foarte bine”, spune Monica.

Surorile Gabor au lucrat pentru acest pictorial aproximativ şapte ore, timp în care au fost machiate, coafate şi au schimbat mai multe ţinute. De altfel, Monica a venit “dotată” cu o valiză plină cu lenjerie intimă, pe care o foloseşte doar la şedinţele foto, precum şi mai multe perechi de încălţăminte, atât pentru ea, cât şi pentru sora ei.

Cele două frumuseţi au rezistat bine în timpul şedinţei foto, pentru că au experienţă în domeniu. Iar dacă Monica a preferat să se odihnească în noaptea de dinaintea shootingului, Ramona a petrecut într-un club. “Bine că sunt tânără şi nu resimt încă orele de nesomn. Recunosc că am petrecut cu o seară înainte. Am fost mai întâi la o prezentare, după care m-am dus cu prietenele mele în club, spre deosebire de sora mea care a fost conştiincioasă şi a stat acasă să doarmă”, ne-a mărturisit Ramona zâmbind.
Tags: monica columbeanu  ramona gabor  pictorial sexy  maxim  
9712 vizite
Distribuie pe