Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Modei Sătmărene
Veronica Hodas  - Joi, 6 Iunie 2013

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi, de către reprezentanta angenției de modele Gaby’s Models, Gabriella Sas, designeri Alena Ignătescu, Ioana Călin și Georgia Ciontoș, hairstylistul Adriana Popescu și reprezentata Hotelurilor Dana I și II, Daniela Bud, a fost anunțată Gala Modei Sătmărene.

 

Evenimentul organizat din inițiativa Gabriellei Sas în colaborare cu Hotel Dana și designeri sătmăreni,  va avea loc vineri, 14 iunie, de la ora 19.00 la Cortul de la Hotel Dana I situat pe str. Careiului.

 

Gala are ca scop promovarea agenției Gaby’s Models, a Cortului Hotelului Dana I și a creatorilor de modă sătmăreni.

 

Cele 24 de manechine și cei 12 manechini de la agenție vor prezenta colecțiile designerilor: Alena Ignătescu, Alina Firte, Ciprian Crăciun, Georgia Ciontoș, Ioana Călin, Monica Strango șI Zita Pop.  Coafurile vor fi asigurate de Adriana Popescu, iar machiajele vor fi realizate de Gabriella Sas și Alexandra Covaci.

 

„Eu vor încerca să fac o colecție de rochii de seară comercială care se adresează bachetelor și nunților care vor avea loc în perioada iulie, august”, a specificat designerul Alena Ignătescu.

 

Ioana Călin își va prezenta colecția de costume de baie „butterfly collection”. „Reprezintă frumusețea și libertatea feminină și o lasă să plutească în aer. Voi prezenta 17 piese și pe final o rochie de mireasă din costum de baie”.

 

Georgia Ciontoș își va prezenta colecția de rochii pentru cocktail și de seară care vor fi accesorizate cu coliere create manual.

 

Printre cele șase colecții pentru femei, se va prezenta și o colecție pentru bărbați.

 

Intrarea la eveniment este liberă.
2070 vizite
Distribuie pe