Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum să devin model?

SM Online lansează un concurs inedit, în urma căruia două sătmărence frumoase vor avea ocazia să se lanseze în lumea modelingului internaţional.

 

Prezentăm toate cele zece concurente participante la emisiunea „Cum să devin model”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21, pe postul Nord-Vest TV.

 

În cadrul emisiunii, zece fete ajung pe mâinile coafezelor, cosmeticienelor şi stilistelor, pentru a ajunge în final în faţa obiectivului unui fotograf profesionist, care le alcătuieşte câte-un album de prezentare.

 

Noi prezentăm fotografiile din albumul fiecărei concurente, iar cititorii sunt invitaţi să voteze două dintre ele, câte una din fiecare serie a emisiunii.

 

Voturile cititorilor noştri vor conta în clasamentul final pe care îl vor alcătui specialiştii din lumea modei în cadrul emisiunii din 19 decembrie de pe NVTV şi pe baza căruia câştigătoarele din fiecare serie vor beneficia de promovare profesionistă la nivel internaţional.

 

Astfel, cu ajutorul cititorilor noştri, două sătmărence vor avea şansa de a semna contracte cu mari agenţii de modeling din Europa.

 

830 vizite
Distribuie pe