Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Bănică va cânta cu bebeluşul în braţe
Evenimentul Zilei  - Duminica, 8 Februarie 2009
Andreea Bănică nu are răbdare să stea departe de fanii săi, aşa că, între două alăptări şi scutece de schimbat, la vară va da fuga la concertele programate cu mult timp înainte de a rămâne însărcinată.

Îşi asumă cu atât de multă responsabilitate cariera artistică, încât chiar şi în ziua cununiei civile, pe 21 iunie 2008, după ce spus „Da“, solista a „zburat“ la Constanţa, pentru o cântare. După concert, ea s-a întors la Bucureşti, unde a continuat petrecerea, organizată în curtea casei de la Cernica.

O blondă exotică

Viaţa ei se desfăşoară de ani buni pe repede înainte şi se poate mândri cu faptul că este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România. De când s-a lansat în muzică, în urmă cu mai bine de zece ani, Andreea nu s-a aflat niciodată pe o pantă descendentă.

S-a despărţit de trupa Exotic, formulă inventată de Costi Ioniţă, şi a cântat în Blondy, alături de Cristina Rus. După ce nici colaborarea cu colega din Cluj n-a mai funcţionat, Andreea n-a pierdut timpul pentru a căuta o nouă parteneră de scenă şi a început să cânte singură, reţeta solo fiind una de succes.

Şase luni şi opt kilograme în plus

Artista nu se sfieşte să admită că, şi acum, cu o sarcină avansată, încă mai onorează invitaţii la concerte, chiar dacă se mişcă mai greu. „Mă simt foarte bine, am intrat în a şasea lună, am luat opt kilograme şi se simt, pentru că eu nu am avut niciodată greutatea asta, simţi şi atunci când iei două kilograme, ştii?...“, spune Andreea cu cochetăria specifică unei tinere femei conştientă de atuurile sale.

„Am mai rărit concertele, nu am renunţat, mă mai duc din când în când, de drag şi de dor. Am deja programări pentru luna iunie. Eu sunt cântăreaţă şi trebuie să merg acolo unde mă cere publicul. Nu pot să spun nu, indiferent de ce se întâmplă în viaţa mea, indiferent de schimbări, nu am cum să stau departe. Practic, asta este viaţa mea.“

Întrebarea despre cum îşi împarte o femeie de succes timpul între familie şi carieră nici nu-şi mai are rostul, pentru că Andreea a găsit deja răspunsul. Nu şi-a pus niciodată problema să renunţe la ceea ce-i place şi a învăţat să ceară ce-i mai bun de la viaţă.

Fetiţa va fi botezată Sofia Maria

Fetiţa care se va naşte în ultima lună din primăvară va fi botezată Sofia Maria, al doilea prenume fiind preluat de la mama Andreei, dispărută prematur din cauza unei boli cumplite.

Venirea pe lume a micuţei va întări rândurile familiei Andreei, formată acum doar din sora sa, singura rudă de gradul întâi care i-a mai rămas, fără să-i punem la socoteală pe soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, şi pe socri. Acestora le va reveni responsabilitatea de a-şi îngriji nepoţica în timpul în care mama va da fuga la câte-un concert.
Tags: andreea  banica  mamica  
1956 vizite
Distribuie pe