Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Madonna în piscină, după ce a fost huiduită de fanii români
Evenimentul Zilei  - Vineri, 28 August 2009
După concertul de miercuri seară, Madonna a decis să rămână în Bucureşti cel puţin încă o zi, înainte de a face deplasarea spre Sofia - următorul popas din cadrul turneului „Sticky&Sweet”.

Madonna a petrecut o după-amiază de relaxare alături de echipa ei, dansatori şi manageri, şi de cele două fiice, Lourdes şi Mercy James, care o însoţesc la Bucureşti. Cu excepţia unui scurt moment, petrecut la piscină, artista a rămas aproape toată ziua în apartamentul ei de la etajul şapte al hotelului.

Înainte ca Madonna să coboare să înoate în piscina interioară a hotelului, câţiva oameni de securitate au descins pe terasă, încercând să găsească o potecă pe unde vedeta să ajungă la bazin fără să intre în bătaia fotografilor.

Dejunul lui Mercy James

Mai curajoasă, delegaţia starului a înfruntat atât paparazzi, cât şi ultravioletele româneşti de pe terasa Radisson, de dimineaţa până seara. Micuţa Mercy James, fiica adoptivă a Madonnei, a executat ore în şir tumbe pe salteaua elastică de lângă bazinul de înot, antrenată de miercuri, când a făcut, întreaga zi, acelaşi lucru. La amiază, două braţe puternice de bodyguard au coborât-o de pe saltea, îndrumând-o spre un şezlong, unde i s-a servit masa: ananas, cartofi, foi de salată şi file de piept de pui.

Pentru Mercy au urmat câteva minute de toropeală, înainte de a reveni la jucăria ei preferată, salteaua. Lourdes, fata pe care Madonna a avut-o în urma relaţiei cu antrenorul de fitness Carlos Leon, a înotat în voie în apa albastră de la Radisson, a stat la bronzat şi a ţopăit şi ea pe saltea, alături de surioara ei de culoare.

La ora 16.00, acoperindu-şi capul cu un prosop alb, Madonna a coborât la copiii ei. Doi bărbaţi înalţi au însoţit-o până a ajuns într-un unghi în care obiectivele aparatelor de fotografilor o găseau mai greu. Vedeta s-a aşezat pe un şezlong, bine ascuns sub o umbrelă, şi a comandat o limonadă simplă. În câteva clipe şi-a scos tricoul verde, rămânând într-un top turcuaz şi nişte pantaloni verzi, cu care a şi intrat în apă. După ce şi-a coborât primul picior în piscină, a scos un „Uau!” puternic, care a răsunat în curtea interioară a hotelului. Strigătul i-a făcut pe cei din staff să râdă.

Înotând craul, bras şi iarăşi craul, a ajuns cu repeziciune la celălalt capăt al bazinului. Acolo o aştepta un afroamerican, tuns punk, care a îmbrăţişat-o fericit. A făcut drumul înapoi, cu aceeaşi uşurinţă, ţinând capul secunde bune sub apă.
 
Regina muzicii pop s-a întors în apartamentul regal la ora 16.20, fără să aştepte să i se usuce hainele în care făcuse baie.

Delegaţia Madonnei a rămas să dea viaţă terasei Radisson până la asfinţitul soarelui. Asiatici, afroamericani şi roşcovani, înalţi sau pitici, masivi sau fragili, cu părul făcut creastă sau năpădit de şireturi colorate, s-au bălăcit fără istov, făcând întreceri în bazin, au răsfoit romane stând pe şezlonguri ori au mimat mişcări de dans pe o muzică ţinută în surdină.

CONTROVERSE

Huiduielile de la Bucureşti „se aud” în toată lumea

Aproape 60.000 de oameni au fluierat-o şi huiduit-o pe Madonna în momentul în care aceasta, urcată pentru prima oară pe o scenă în Bucureşti, a continuat „lecţia de spaniolă” cu o lecţie de toleranţă, pe care a lansat-o citând din statistici americane ce pun ţiganii printre categoriile de „diferiţi” pe care le discriminează Europa de Est.

Poate că un star pop care s-a promovat scandalizând simţul comun nu e credibil în rolul de apărător al intereselor umanităţii, aşa cum ar fi un Bono sau o Tina Turner, spune Mădălin Voicu, sau poate chiar e o ipocrizie să te pretinzi interesată de dezastrele din Africa, în condiţiile în care numai dintr-un turneu câştigi 280 de milioane de dolari, aşa cum unii dintre fanii de ocazie îşi şopteau în tribune.

Poate că e adevărat că ea a discreditat, în „tandem” cu Angelina Jolie, însăşi ideea de „adopţie umanitară”, exagerând numărul fiilor din Africa, aşa cum o acuză unii, sau poate că artista chiar a greşit la începutul discursului, numindu-i ţigani (romani) pe românii (romanians) care veniseră să o aplaude în faţa scenei. Discutate ieri în presa internaţională, fluierăturile de miercuri seară au sugerat însă lumii că Madonna ar putea avea dreptate.

Rumoare în Parcul Izvor, dar Madonna i-a făcut faţă cu eleganţă, domolind-o exact în momentul în care părea să se înteţească. Discursul cântăreţei a continuat adăugând şi homosexualii pe lista celor care au de suferit în Est de pe urma faptului că sunt „altfel”.
Tags: madonna  piscina  huiduieli  
2190 vizite
Distribuie pe