Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
6 idei de tinute interesante in care poti include pulovere
SM Online  - Marti, 1 Octombrie 2019

Toamna isi face usor, usor simtita prezenta, iar doamnele si domnisoarele care vor sa se simta bine chiar si atunci cand afara este foarte frig trebuie sa-si achizitione pulovere tricotate pe care sa le includa in tinutele zilnice.

Pentru momentele in care femeile sunt in pana de idei, randurile urmatoare le vin in ajutor, oferindu-le cateva idei interesante prin care pot introduce puloverele in outfituri interesante.

Cu fuste

Reprezentantele sexului frumos care prefera outfiturile feminine trebuie sa aleaga combinatia intre pulovere si fuste. Este vorba despre o alegere inspirata, care le ofera doamnelor si domnisoarelor o imagine deosebita. Fustele pot fi conice, drepte sau in forma de A, in functie conformatia fiecareia femei. In ceea ce priveste puloverele, lungimea acestora poate varia, daca rezultatul dorit este unul diferit.

Pulovere cu pantaloni din piele

Doamnele si domnisoarele care prefera tinutele mai rebele, cu influente rock, pot alege sa poarte puloverele impreuna cu pantaloni din piele, care par ca nu se demodeaza niciodata. Alegerea este una inspirata pentru serile petrecute impreuna cu prietenii in oras, dar si pentru sesiunile lungi de shopping, in timpul carora femeile se rasfata, cumparandu-si produsele preferate.

Pulovere cu camasa

La birou, acolo unde tinuta trebuie sa fie neaparat una office, reprezentantele sexului frumos pot purta camasi deosebite impreuna pulovere dama elegante. Din punct de vedere cromatic, toate piesele vestimentare trebuie sa se potriveasca perfect si sa fie extrem de bine gandite, inclusiv in ceea ce priveste lungimea. Puloverele se pot incheia fie cu nasturi, fie cu o brosa sau chiar cu fermoar, in functie de viziunea pe care o au doamnele si domnisoarele.

Pulovere cu pantaloni

Puloverele pot fi purtate la fel de bine si impreuna cu pantaloni, fie ca este vorba despre blugi clasici sau prespalati, fie ca este vorba despre pantaloni la dunga. Secretul este ca femeile sa aleaga puloverele potrivite. De exemplu, cele pe gat, simple sau uni reprezinta alegeri inspirate, pentru care trebuie urmarita o anumita linie vestimentara.

Peste rochii diafane

Purtate peste rochii diafane, din voal sau tul, puloverele ofera doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a-si crea o imagine excelenta, moderna, care sa le puna in evidenta personalitatea intr-un mod cu totul special. In ciuda temperaturilor scazute, astfel de combinatii sunt potrivite, mai ales ca pe sub rochii femeile pot purta dresuri care sa le asigure confortul termic de care au nevoie.

Tinute lejere, de casa

Nu in ultimul rand, puloverele pot fi purtate acasa, atunci cand doamnele si domnisoarele se bucura de confortul propriului camin. In astfel de momente, puloverele pot fi purtate peste un maieu sau chiar peste pijama, pentru ca somnul sa fie unul linistit pana dimineata.

Versatile, comode si foarte usoare, puloverele din diferite tipuri de materiale nu trebuie sa lipseasca din dulapul femeilor. Ele pot fi combinate in extrem de multe variante, pentru ca outfiturile finale sa fie moderne si, totodata, sic! Doamnele si domnisoarele trebuie sa se asigure, insa, ca achizitioneaza piese vestimentare potrivite pentru ele din punctul de vedere al marimii, iar apoi sunt libere sa-si lase imaginatia sa zboare!

Produse vei gasi pe Mahoni.ro

15161 vizite
Distribuie pe