Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tips & tricks: cum sa-ti alegi cele mai frumoase rochii tricotate
SM Online  - Joi, 24 Octombrie 2019

Confortabile si interesante din punct de vedere vizual, rochiile tricotate par sa nu se demodeze niciodata, fiind piese vestimentare de care toate doamnele si domnisoarele au nevoie.

Avand in vedere gama larga de modele disponibila, femeilor le poate fi insa dificil sa-si aleaga rochiile potrivite, in functie de conformatia corpului.

In acest sens, ele pot gasi in randurile ce urmeaza sfaturi pretioase de care trebuie sa tina cont atunci cand isi incep sesiunea de cumparaturi. Gasesti produse frumoase pe Mahoni.ro

Lungimea potrivita

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa-si aleaga rochiile in functie de locul in care urmeaza sa le poarte.

De exemplu, daca doamnele si domnisoarele doresc sa poata purta rochii tricotate la munca, piesele vestimentare trebuie sa fie pana la genunchi sau chiar pana deasupra gambelor.

Astfel, ele ajuta la conturarea unei imagini feminine si totodata atente pentru un cadru formal.

Daca, in schimb, rochiile urmeaza sa fie purtate in timpul iesirilor in oras, impreuna cu prietenii, fie la o terasa, fie la un restaurant, ele pot fi putin mai scurte, astfel incat sa contureze tinute sexi si atragatoare.

Vezi model : https://mahoni.ro/rochie-tricotata-melisa-cu-guler-inalt-culoare-neagra.html

Grosime

In ceea ce priveste grosimea, exista diferite tipuri de rochii tricotate. Cele mai groase sunt perfecte pentru zilele in care temperaturile sunt foarte scazute, iar femeile isi doresc sa se bucure de un confort termic sporit. Atentie, insa: rochiile mai groase nu pot fi purtate decat in cadrul unor outfituri sport sau casual, iar curelele purtate pe deasupra trebuie sa fie alese cu grija.

Mai apoi, rochiile tricotate mai subtiri sunt potrivite pentru a fi purtate impreuna cu o pereche de colanti mai grosi, dar si cu cizme sau botine cu toc inalt. Doamnele si domnisoarele trebuie sa stie ca modelele mai subtiri au rolul de a le pune corpul in evidenta mult mai frumos, intrucat piesele vestimentare sunt mulate. De preferat este ca aceste rochii sa fie purtate cu precadere in timpul iesirilor in oras.

Paleta cromatica

In general, rochiile tricotate sunt disponibile in culorile toamnei, dar si in culorile iernii. Albul prafuit, griul, maroul si bejul sunt principalele nuante pe care doamnele si domnisoarele pot alege sa le poarte. Daca, insa, reprezentantele sexului frumos vor sa iasa din tipare atunci cand se bucura de compania prietenilor in oras, ele pot purta chiar si rochii tricotate in culori mai aprinse, fie ca este vorba despre modele rosii, fie despre modele albastre sau verzi.

Forma rochiei

Un alt detaliu de care femeile trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg rochiile tricotate se refera la forma acestora. Exista modele speciale pentru reprezentantele sexului frumos care sunt subtiri si inalte, dar si modele potrivite pentru femeile mai plinute, care doresc sa ascunda anumite zone. De exemplu, rochiile tricotate pot fi mulate, largi de sub sani in jos sau tip clopot.

Femeile pot fi frumoase si se pot simti atragatoare inclusiv toamna si iarna, atunci cand piesele vestimentare trebuie sa fie mai groase. Secretul este ca doamnele si domnisoarele sa stie foarte bine care sunt piesele vestimentare care li se potrivesc, dar si cum sa le combine, astfel incat sa obtina o imagine frumoasa!

13124 vizite
Distribuie pe