Locale Altele
Joi, 25 Iulie 2024
Joi, 25 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează candidați
Centrul Militar Județean Satu Mare  - Joi, 24 Mai 2018

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează în această perioadă prin Biroul informare-recrutare, candidaţi pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti. În această serie au fost scoase la concurs 1.210 locuri.

Criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti sunt următoarele:
 
a) să aibă vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare;
  
b) să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu sau să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire;
  
c) să posede permis de conducere auto categoriile B si C - numai candidaţii care optează pentru arma «auto», iar pentru arma «geniu» doar pentru specialităţile militare care necesita conducerea tehnicii specifice auto;
  
d) să fie de acord să renunţe la gradul dobândit anterior şi deţinut ca rezervist, după angajarea în armată;
  
e) să fie absolvenţi ai învăţământului liceal/postliceal sau universitar de licenţă de specialitate, cu certificat/diplomă de absolvire a instituţiei de învăţământ - numai candidaţii care optează pentru profesia de soldat şi gradat profesionist în arma «aviaţie», specialitatea militară «însoţitor de bord - paramedic».

Atât candidaţii băieţi cât şi candidaţii fete vor concura pe acelaşi număr de locuri.

Termenul final de înscriere a candidaţilor şi eliberare a adeverinţelor pentru examinarea medicală este 15.06.2018. După înscriere candidaţii vor efectua examinarea medicală (gratuit) la Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

Definitivarea dosarului de candidat se realizează la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare până la data de 19.07.2018.

Susţinerea probelor de selecţie (evaluarea psihologică şi de evaluarea aptitudinilor fizice) se execută la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare – Câmpulung Moldovenesc.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte la Centrului Militar Judeţean Satu Mare situat în localitatea Satu Mare, strada Petöfi Sandor, nr. 47.

Programul de lucru cu publicul este în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0261/717123 sau 0261/716513 int. 129,130.

 

Tags: recrutare  candidati  soldati  armata  
1983 vizite
Distribuie pe