Locale Altele
Joi, 9 Februarie 2023
Joi, 9 Feb 2023
Majorat cum n-o mai văzut Sătmaru`
Ioana Gavrău  - Sambata, 27 Noiembrie 2010
Interpretul de muzică etno Rareș Cîmpan a dat petrecere mare cu ocazia împlinirii vârstei majoratului. Peste 200 de invitați s-au bucurat de eveniment, vineri seara, la restaurantul Paloma. Sărbătoritul a avut parte de un tort imens, artificii, iar cadoul din partea familiei a fost un Audi Q7, nou nouț.
Petrecerea a început imediat după orele 20.00. Sărbătoritul a fost dus la restaurantul Paloma cu limuzina, unde a fost așteptat de zeci de prieteni. În jurul orei 23.00, peste 200 de invitați sărbătoreau deja la majoratul interpretului.


După ce s-a încins atmosfera, la orele 24.00, Rareș Cîmpan a primit un tort care cântărea nu mai puțin de 30 de kilograme. În fața invitaților, acesta a fost obligat să deschidă o cutie mare de cadou în care a găsit un biberon și lenjerie pentru copii.
Surprizele nu au încetat să apară. Legat la ochi, Rareș a fost scos în fața restaurantului, unde părinții lui i-au pregătit cadoul. Rareș a rămas suprins când și-a văzut „furia roșie“, o Dacie veche, dar și cheile pentru aceasta.La scurt timp, artificiile din jurul adevăratului cadou au fost aprinse, iar bolidul strălucea de frumusețe. Părinții tânărului i-au făcut cadou un Audi Q7, nou-nouț, de care a fost tare bucuros.Încă nu am permis, dar acest cadou mă ambiționează să învăț pentru examen. Sunt extrem de încântat de cadou, nu mă așteptam la așa ceva“, a spus Rareș.


După ce a „dat o cheie“, Rareș a mulțumit invitaților pentru prezență, și chiar dacă a fost sărbătoritul serii, acesta a cântat aproape o oră.Printre invitați s-au numărat și deputatul Gheorghe Ciocan, artiștii Ghiță Munteanu, Petrică Mureșan, Ionel Sabo și mulți alți colegi de presă. Toată lumea s-a distrat până dimineață.


Părinții tânărului spun că toate cheltuielile s-au ridicat la suma de 50.000 de euro. „Mă simt cea mai fericită mamă din lume. Am pregătit acest majorat timp de două luni, nu credeam că o să iasă așa de bine. Majoratul lui Rareș a costat peste 50.000 de euro“, a spus Csilla Cîmpan, mama lui Rareș.

Cine e Rareș?


Rareș Cîmpan este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică etno din România. El este elev la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, la secția canto clasic și pian. Are deja două albume scoase pe piață, iar în momentul de față lucrează la al treilea.
20223 vizite
Distribuie pe