Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Majorat cum n-o mai văzut Sătmaru`
Ioana Gavrău  - Sambata, 27 Noiembrie 2010
Interpretul de muzică etno Rareș Cīmpan a dat petrecere mare cu ocazia īmplinirii vārstei majoratului. Peste 200 de invitați s-au bucurat de eveniment, vineri seara, la restaurantul Paloma. Sărbătoritul a avut parte de un tort imens, artificii, iar cadoul din partea familiei a fost un Audi Q7, nou nouț.




Petrecerea a īnceput imediat după orele 20.00. Sărbătoritul a fost dus la restaurantul Paloma cu limuzina, unde a fost așteptat de zeci de prieteni. Īn jurul orei 23.00, peste 200 de invitați sărbătoreau deja la majoratul interpretului.


După ce s-a īncins atmosfera, la orele 24.00, Rareș Cīmpan a primit un tort care cāntărea nu mai puțin de 30 de kilograme. Īn fața invitaților, acesta a fost obligat să deschidă o cutie mare de cadou īn care a găsit un biberon și lenjerie pentru copii.




Surprizele nu au īncetat să apară. Legat la ochi, Rareș a fost scos īn fața restaurantului, unde părinții lui i-au pregătit cadoul. Rareș a rămas suprins cānd și-a văzut „furia roșie“, o Dacie veche, dar și cheile pentru aceasta.



La scurt timp, artificiile din jurul adevăratului cadou au fost aprinse, iar bolidul strălucea de frumusețe. Părinții tānărului i-au făcut cadou un Audi Q7, nou-nouț, de care a fost tare bucuros.



„Īncă nu am permis, dar acest cadou mă ambiționează să īnvăț pentru examen. Sunt extrem de īncāntat de cadou, nu mă așteptam la așa ceva“, a spus Rareș.


După ce a „dat o cheie“, Rareș a mulțumit invitaților pentru prezență, și chiar dacă a fost sărbătoritul serii, acesta a cāntat aproape o oră.



Printre invitați s-au numărat și deputatul Gheorghe Ciocan, artiștii Ghiță Munteanu, Petrică Mureșan, Ionel Sabo și mulți alți colegi de presă. Toată lumea s-a distrat pānă dimineață.


Părinții tānărului spun că toate cheltuielile s-au ridicat la suma de 50.000 de euro. „Mă simt cea mai fericită mamă din lume. Am pregătit acest majorat timp de două luni, nu credeam că o să iasă așa de bine. Majoratul lui Rareș a costat peste 50.000 de euro“, a spus Csilla Cīmpan, mama lui Rareș.

Cine e Rareș?


Rareș Cīmpan este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică etno din Romānia. El este elev la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, la secția canto clasic și pian. Are deja două albume scoase pe piață, iar īn momentul de față lucrează la al treilea.
21606 vizite
Distribuie pe