Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Bărbați prinși în flagrant în timp ce furau biciclete
Poliția Satu Mare  - Joi, 5 Mai 2016

Cu sprijinul unui cetăţean, care a dat dovadă de spirit civic prin faptul că  a sunat  în timp operativ la numarul de urgenţe 112,  sesizând că observă doi bărbaţi care  încearcă să sustragă două biciclete, patrula de ordine şi siguranţă publică a Poliţiei municipiului Satu Mare a surprins în flagrant pe unul dintre autori, celălalt fiind identificat în scurt timp.

Printr-un apel la SNAU 112  dat la ora  00:33, un sătmărean a sesizat poliţia despre faptul că doi bărbaţi încearcă să sustragă două biciclete,  pe strada Jiului din Satu Mare.

Ajunsă în scurt timp la  faţa locului, patrula de ordine şi siguranţă publică care acţiona în zonă, l-a  prins în flagrant pe Adalbert C. de 59 de ani din Viile Satu Mare, care avea asupra lui cele două biciclete.

În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea şi a celui de-al doilea bănuit în cauză, ca fiind A. Cardos de 52 de ani, tot din Viile Satu Mare.

 În sarcina celor doi s-a reţinut că au sustras  două  biciclete care erau asigurate cu lanţ şi lacăt de un copac la intrarea în scara unui  bloc situat pe strada Jiului.      

Prejudiciul, în valoare  aproximativă de 340 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate iar faţă de cei doi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tags: hoti  biciclete  prinsi  
1284 vizite
Distribuie pe