Locale Altele
Sambata, 27 Aprilie 2024
Sam, 27 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă acasă cu formația Șoimii Pâncota
Veronica Hodas  - Vineri, 19 Septembrie 2014

Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, primul meci pe teren propriu, din noul sezon competițional.

În etapa a IV-a a Ligii a II-a, Seria II la fotbal, formația sătmăreană va primi, de la ora 11.00, vizita formației Șoimii Pâncota.

În acest context, la Stadionul Olimpia a avut loc vineri, o conferință de presă susținută de antrenorul Cosmin Bodea și căpitanul echipei Cosmin Iuhas. Antrenorul a dorit să menționeze că i-a studiat pe fotbaliștii formației oaspete, iar sâmbătă, trebuie să obțină neapărat o victorie în fața propriilor suporteri. „ Sperăm că începând cu meciul de mâine să nu mai avem ghinioanele pe care le-am avut și să înscriem goluri, că altfel toate munca noastră se duce de râpă”, a spus Bodea.

Bodea a vorbit și despre eșecurile din primele două partide și a recunoscut că se simte foarte dezamăgit. Referitor la partida cu Caransebeș, echipă nou promovată în Liga II, conform spuselor lui Bodea, sătmărenii au avut impresia că meciul este gata câștigat, iar „acolo nu ne-am prezentat ca o echipă de fotbal. Am crezut că dacă jucăm cu o echipă nou promovată, simpla noastră prezență în teren ne va ajuta să câștigăm meciul”.

Antrenorul principal al echipei fanion a subliniat faptul că jucătorii fac niște greșeli copilărești și este dezamăgit și de unii fotbaliști reprezentativi deoarece nu joacă „în momentele cheie”. De ce nu joacă ? Ei bine, mulți dintre jucătorii aduși la echipă au o problemă, stau prost cu forma sportivă. „Problema este că jucătorii pe care i-am adus pe ultima sută de metri, i-am adus undeva la disperare pentru că nu am avut, pentru că noi ne-am păcălit singuri. Noi ne-am așteptat mult de la jucătorii care au venit și din păcate nu sunt în cea mai bună formă, dar sperăm că își vor reveni”.

Acesta i-a dat exemplu pe Laso, Heil, Onicaș, Burlacu, jucători foarte buni care din cauza faptului că nu au jucat o perioadă de timp nu se regăsesc în teren. De asemenea, Olimpia nu are un mijlocaș stâng și joacă improvizat.

În acest moment, Olimpia Satu Mare se află pe ultimul loc al clasamentului cu 0 puncte, iar Șoimii Pâncota se clasează pe locul VII cu 2 puncte.

Prețul unui bilet pentru meciul de mâine este 5 lei.

 

1186 vizite
Distribuie pe