Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bachetbalistele au învins detașat formația CSS Craiova
CSM Satu Mare  - Duminica, 28 Septembrie 2014

Echipa de baschet CSM Satu Mare a început noul sezon competițional din Liga Națională  cu o victorie clară în fața SCM CSS Craiova. Scorul partidei care s-a disputat sâmbătă, în sala „Ecaterina Both” a fost de 101 la 69.


Elevele Adrianei Pricop au început în forță partida, reușind să se distanțeze considerabil de echipa oaspete încă din primul sfert. La sfârșitul primelor 10 minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 30 la 9, în favoarea sătmărencelor.


Sfertul secund a continuat în același ritm, sătmărencele reușind să se impună în fața craiovencelor cu 31 la 14, intrând la vestiare cu un avantaj liniștitor de 38 de puncte. La pauză, scorul a fost de 61 la 23 în favoarea CSM Satu Mare. Practic, sătmărencele au rezolvat partida din primele 20 de minute ale întâlnirii.


În ultimele două sferturi, CSM Satu Mare a mai redus din ritmul de joc, cedând la limită cele două sferturi (20-25, 20-21). Scorul final al partidei a fost de 101 la 69, pentru CSM Satu Mare.


Pentru CSM Satu Mare au marcat: Andreea Orosz (24 de puncte), Ashley Adams (20 de puncte), Andreea Pop și Ramona Eniko Tarța (câte 14 puncte), Bianca Voica (13 puncte), Alexandra Diana Moldoveanu și Valentina Bolba (câte 5 puncte), Renata Szmutku (4 puncte) și Bianca Kiss (2 puncte).În etapa a II-a a Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Satu Mare va juca în deplasare cu Phoenix Galați. Meciul este programat pe data de 4 octombrie.

 

1341 vizite
Distribuie pe