Locale Altele
Duminica, 21 Iulie 2024
Dum, 21 Iul 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărencele s-au calificat în play-off la baschet
Cristian Tudor  - Joi, 5 Martie 2009

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu au obținut miercuri un nou succes în Divizia A. Acestea s-au impus cu mari emoții pe terenul celor de la Rapid CFR, scor 57-56, și și-au asigurat matematic prezența în play-off-ul Diviziei A.

 

„Am avut mari emoții doar pe final. Putem spune că al 13-lea succes n-a fost deloc cu ghinion, căci după etapa de azi nu mai putem pierde calificarea în play-off și-n plus nu prea mai avem cum să terminăm mai jos de locul șase”, spune fericit managerul Petru Eles, care recunoaște că nu se aștepta la o astfel de performanță de la CSM încă din primul an de Divizia A.

 

CSM-ul a dominat clar primele 30 de minute ale partidei, când a câștigat primele trei sferturi, 20-18, 9-7 și 14-8, dar apoi în ultimul sfert au resimțit oboseala, iar rapidistele s-au apropiat amenințător la un singur punct în ultimele 30 de secunde.

„Am ținut de acest 57-56 pe final și cred că ar fi fost injust să pierdem acest joc în ultima secundă”, a declarat antrenorul Dan Fleșeriu, care caută acum soluții să-și odihnească jucătoarele până sâmbătă, la ora 17, când e programat în sala LPS meciul cu SCM U Craiova.

 

Pentru CSM Satu Mare au jucat: Claudia Pop-18, Cherrise Graham-17, Adriana Pricop- 6, Tunde Czukor-5, Monica Ivan-4, Laura Drăgoescu-3, Andreea Nemeș-4, Adina Pop.

 

Alte rezultate ale etapei 21:

 

BC ICIM Arad -  BC Teleorman Alexandria   69-67

CET Govora - CSM U Oradea 59-57

Politehnica National Iasi - U Trustul CRE Cluj-Napoca 64-65 

MCM Targoviste - CS Univ. LPS Alba Iulia 110- 36

Olimpia Bucuresti - Sportul Studentesc 79-50.

Tags: baschet  csm  play off  
2053 vizite
Distribuie pe