Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Din nou în cărți...
Cristian Tudor  - Marti, 14 Aprilie 2009

Baschetbalistele de la CSM și-au luat marţi revanșa în fața campioanelor de la BC ICIM Arad și au egalat scorul în play-off-ul Diviziei A. Calificarea în semifinale se va juca vineri de la ora 18 la Arad, iar succesul categoric de marţi, 91-58, le-a readus în cărți pe Graham & co.

           

CSM-ul a început excelent meciul și a condus din primul până-n ultimul minut. Laura Drăgoescu a avut o serie de patru aruncări de la trei puncte și a făcut diferența în prima parte. A fost 22-16 după primul sfert și apoi 54-32 la pauză...diferența a crescut de la un minut la altul datorită jocului aproape perfect în apărare făcut de Monica Ivan, Andreea Nemeș sau Claudia Pop și, mai ales, combinațiilor câștigătoare finalizate pe rând în atac de Graham, Pricop sau Czukor.

           

S-a terminat 91-58 cu o sală din nou arhiplină, în delir, și cu o galerie care a cerut la final autocar pentru deplasarea de vineri la Arad.

           

S-au remarcat în mod special Laura Drăgoescu, cinci reușite de la trei puncte și un totalde 23 puncte marcate, și Andreea Nemeș, care a făcut cel mai bun meci al ei de la venirea la Satu Mare. Nemeș a înscris 19 puncte și a avut procentaj 100% la aruncări de trei puncte.

„Am avut și noi ceva probleme de lot. Adriana Pricop a jucat, deși a acuzat dureri la spate, nici Graham nu e în apele ei, iar pe Adina Pop n-am folosit-o deloc ”, a spus antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu.

           

Arădencele au avut din nou în sătmăreanca Eniko Tarța cea mai bună jucătoare a lor. Tarța a marcat 21 de puncte și s-a zbătut de una singură în condițiile în care colegele ei, Dana Bucică, Kine Fatou Kane sau Anita Meszaros n-au avut soluții în fața adversarelor.


„Ne-a lipsit Bianca Urban foarte mult și Adela Mercea a rămas acasa, având probleme de ordin personal, așa că nu avem ce comenta după un asemenea eșec. Sunt sigur că vineri altele vor fi datele problemei, deși în baschet avantajul terenului propriu nu e neapărat decisiv”, a declarat Dan Moraru, antrenorul campioanelor.

           

Printre spectatori s-au aflat și handbaliștii de la CSM, împreună cu antrenorii Palko și Istrate, precum și sătmăreanca de la U Trustu CRE Cluj-Napoca, Andreea Orosz.


Partida decisivă se va juca vineri, la ora 18, în Sala Polivalentă din Arad, iar suporterii CSM-ului au din nou la dispoziție un autocar pentru deplasare. Plecarea se va face în ziua jocului, la ora 12 din fața Catedralei Romano-Catolice.

 

Rezultate din play-off: CSM Craiova - MCM Tîrgoviște 38-91, CSM Oradea - BC Alexandria 33-70, CET Govora - LMK Sfântu Gheorghe 69-63.

Tags: play off  baschet  arad  
2046 vizite
Distribuie pe