Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie pentru juniorii de la LPS Satu Mare la Timișoara
Veronica Hodas  - Duminica, 27 Noiembrie 2016

Juniorii U19 de la LPS Satu Mare au obținut o nouă victorie la Centrul de Excelență Timișoara în etapa a 2-a a returului.

Sătmărenii au jucat pe un teren sintetic, pe care și-l doresc și ei de câțiva ani de zile, contra unui centru care dispune de toate condițiile necesare pentru performanță, dar cu toate acestea i-au învins pe timișoreni cu scorul de 3-1.

Scorul a fost deschis în min 3 de Onea care a fost ajutat de centrarea lui Cubaș. Egalitatea a fost restabilită tot de oastepți, în minutul 10 Oltean a înscris în propria poartă.

Juniorii sătmăreni și-au revenit rapid după greșeala comisă, iar în minutul 25 Nagy Mate i-a centrat lui Szekely care a fost faultat de ultimul apărător și a obținut un penalty pe care Ciocan l-a transformat fără probleme. LPS a intrat la pauză cu un avantaj de 2-1.

În partea a doua a partidei juniorii lui Dacian Nastai au reușit să înscrie și cel de-al treilea gol în minutul 60. După o combinație între Cubaș și Micaș, balonul a ajuns la Nagy Mate care a înscris.

„Stăm bine în teren, știm jocul, dar avem lagune pe partea fizică. Suntem prost alimentați și vitaminizarea este aproape inexistentă”, a spus antrenorul, Dacian Nastai.

LPS Satu Mare: Sebastian Moroz, Mark Parnau, Darius Oltean, Laurențiu Catuna, Darius Forgacs, Adrian Micaș, Nagy Mate (Denis Topan), Denis Cubaș, Sergiu Ciocan, Răzvan Onea, Szekely Kristian.

Elevii lui Dacian Nastai au intrat în ultima săptămână de pregătire, miercuri se vor deplasa la Timișoara pentru jocul cu Poli Timișoara din optimile Cupei României, iar sâmbătă vor juca acasă cu Centru de Excelență Târgu Mureș pentu cele trei puncte din retur.

Tags: juniori  lps  u19  victorie  
1596 vizite
Distribuie pe