Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele au luat din nou bătaie de la Târgoviște
Veronica Hodas  - Joi, 30 Martie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat joi pe teren propriu în compania formației CSM Târgoviște cel de-al doilea meci din play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin.


Dacă în deplasare au făcut un meci frumos și și-au învins adversarele, astăzi în fața propriilor suporteri au fost aproape de o nouă victorie, dar „le-a scăpat din mână” și au pierdut cu 53-57 (23-33).


A fost un meci frumos, fetele noastre au fost susținute de suporterii sătmăreni care au umplut sala, iar lovitura de începere a fost dată de campionii naționali la dans sportive, Ciprian Marița și Oana Bumba de la Royal Dance Club care au și făcut demonstrație de dans între primele două sferturi.


Până în minutul 5 elevele portughezului Jose Araujo au fost conduse de echipa oaspete, după care s-a jucat de la egal la egal, iar primul sfert s-a încheiat 13-13. Sfertul al doilea a fost dominat în totalitate de târgoviștence, 10-20, iar la pauză tabela a indicat scorul de 23-33.


Ultimele două sferturi au fost adjudecate de sătmărence, 15-10, 15-14, dar asta nu le-a ajutat să obțină victoria.CSM Satu Mare: Baltic 16 (11 recuperări), Reed 16, Tavic 9, Laza 5, Batey 5, Canty 2, Olah, Ferenczi, Crăciun.


Cele două echipe vor juca meciul decisiv duminică de la ora 18.00 la Târgoviște.

Tags: bacshet  play off  csm satu mare  csm targoviste  
1146 vizite
Distribuie pe