Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia învinsă și de Știința Miroslava
Veronica Hodas  - Sambata, 14 Octombrie 2017

Olimpia Satu Mare a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de Știința Miroslava, cu 2-1, în meciul etapei a 12- a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal.

Olimpia trece printr-o perioadă nu tocmai strălucită, iar astăzi a mai pierdut niște puncte, de această dată la Miroslava.

Se pare că partida de astăzi s-a jucat pe un vânt foarte puternic. În prima parte a jocului ieșenii au fost cei care au dominat partida, având câteva ocazii prin Taciuc (min 14, min 29), Marin (min 21, min 23), Agrigoroaiei (min 28).  Scorul la pauză a rămas neschimbat, 0-0.

În partea a doua a jocului, gazdele au deschis scorul prin Izmană (min 58) care a șutat de la 20 metri, iar vântul a schimbat puțin traiectoria balonului și l-a păcălit pe portarul Olimpiei. Meciul a continuat să se joace cu toate că vântul a suflat îngrozitor. Sătmărenii au avut primul șut pe poartă și au restabilit egalitatea. Vasile Pop (min 70) a șutat direct în vinclu. Șase minute mai târziu, ieșenii au continuat să atace și au mărit avantajul prin Marin. Tabela a indicat la final scorul de 2-1 în favoarea echipei gazdă.

Știința Miroslava – Olimpia Satu Mare 2-1 (0-0)

Marcatori – Alexandru Izmană (min 58) 1-0 / Știința Miroslava

Vasile Pop (min 70) 1-1 / Olimpia Satu Mare

Alexandru Marin (min 76) 2-1 / Știința Miroslava.

Ştiinţa: Turiţă - Cerneuţanu, Andr. Chindriş, Seb. Bucur, Agrigoroaei, Cărăruş, Izmană, Taciuc, Ed. Sandu (75 Buhăcianu), Nemţanu (61 Corban), Al. Marin (cpt.)

Olimpia: Fl. Muntean - Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Fl. Achim (46 Pop), Villand, D. Muntean (cpt.) (80 Jurj), Lusamba, D. Lukacs (60 Miholca), R. Rus, Bura.

Stadion: Stadion: Comunal (Miroslava - Iaşi);
Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Aiud); Asistenţi: Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Iulian Cătălin Brînză (Botoşani).

Olimpia Satu Mare va disputa următoarea partidă, sâmbătă, 21 octombrie, pe teren propriu, în compania formației Foresta Suceava.

Tags: stiinta miroslava  olimpia  infrangere  
1419 vizite
Distribuie pe