Locale Altele
Vineri, 21 Septembrie 2018
Vin, 21 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meci dificil pentru baschetbaliste. Joacă acasă cu Olimpia Brașov.
CSM Satu Mare  - Joi, 16 Noiembrie 2017

După o pauză de mai bine de două săptămâni cauzată de meciurile din primele două etape a preliminariilor Campionatului European 2019, baschetul revine în actualitate la sala LPS.

CSM Satu Mare va întâlni duminică de la ora 15,15 incomoda trupă a lui Dan Calancea, Olimpia Brașov.

Brașovencele au înregistrat două victorii, ambele în deplasare, la Arad și Târgu Mureș și două înfrângeri acasă cu Alba Iulia și Alexandria, semn că se simt mai bine când evoluează pe teren străin.

În plus Olimpia Brașov , medaliată cu bronz sezonul trecut și finalistă a Cupei României și-a anunțat și în acest an candidatura la medalii, iar în lot apar jucătoare experimentate ca Pesovic, Irimia sau Higgins.

La CSM Satu Mare atmosfera e una bună și echipa vrea să continue parcursul perfect de până acum. Poziția de lideră în Liga Națională conferă trupei lui Dobă și statutul de favorită în meciul ce se va juca duminică .

Solopova a revenit azi de la lotul Lituaniei în vreme ce restul fetelor din lot s-au pregătit împreună în această săptămână.

Meciul va fi transmis în direct de Digisport 3 iar campioana olimpică la spadă, Simona Pop a fost invitată să dea lovitura de start. În plus copiii de la academiile de baschet din oraș sunt așteptați alături de părinți să le susțină pe Mandache & co.

Partida va fi arbitrată de Andrada Monika Csender, Razvan Opris, Octavian Goina               .

Comisar: Bucerzan Radu

 

Tags: baschet  csm satu mare  olimpia brasov  
574 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare