Locale Altele
Luni, 18 Iunie 2018
Luni, 18 Iun 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meci dificil pentru baschetbaliste. Joacă acasă cu Olimpia Brașov.
CSM Satu Mare  - Joi, 16 Noiembrie 2017

După o pauză de mai bine de două săptămâni cauzată de meciurile din primele două etape a preliminariilor Campionatului European 2019, baschetul revine în actualitate la sala LPS.

CSM Satu Mare va întâlni duminică de la ora 15,15 incomoda trupă a lui Dan Calancea, Olimpia Brașov.

Brașovencele au înregistrat două victorii, ambele în deplasare, la Arad și Târgu Mureș și două înfrângeri acasă cu Alba Iulia și Alexandria, semn că se simt mai bine când evoluează pe teren străin.

În plus Olimpia Brașov , medaliată cu bronz sezonul trecut și finalistă a Cupei României și-a anunțat și în acest an candidatura la medalii, iar în lot apar jucătoare experimentate ca Pesovic, Irimia sau Higgins.

La CSM Satu Mare atmosfera e una bună și echipa vrea să continue parcursul perfect de până acum. Poziția de lideră în Liga Națională conferă trupei lui Dobă și statutul de favorită în meciul ce se va juca duminică .

Solopova a revenit azi de la lotul Lituaniei în vreme ce restul fetelor din lot s-au pregătit împreună în această săptămână.

Meciul va fi transmis în direct de Digisport 3 iar campioana olimpică la spadă, Simona Pop a fost invitată să dea lovitura de start. În plus copiii de la academiile de baschet din oraș sunt așteptați alături de părinți să le susțină pe Mandache & co.

Partida va fi arbitrată de Andrada Monika Csender, Razvan Opris, Octavian Goina               .

Comisar: Bucerzan Radu

 

Tags: baschet  csm satu mare  olimpia brasov  
521 vizite
Distribuie pe

Judoka Sebastian Coț, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de juniori U-21
Luni, 18 Iunie 2018
Īn perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic de juniori U-21.   continuare

Rybanna Lazin, dublă campioană mondială la kumite echipe sanbon și sanbon rotativ
Vineri, 15 Iunie 2018
Karatistele legitimate la CSM Satu Mare și componente ale lotului național, Rybanna Lazin și Daiana Vancsa concurează īn perioada 14-17 iunie la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate WUKF.   continuare

Tour de Tur CBA 2018 a atins din nou recorduri!
Joi, 14 Iunie 2018
Numărul participanților la ediția a XIII.-lea al competiției cicliste și de alergare (īncepānd de anul acesta!) Tour de Tur a trecut de 300! La fel ca īn anii precedențI, locul de desfășurare al ediției au reprezentat Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Cāmpia Turului.   continuare

Legenda Olimpiei, Tibi Csik, va antrena echipa de fotbal din Csenger
Joi, 14 Iunie 2018
Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena īn următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger.   continuare

Cros Olimpic pentru elevi, la Carei
Marti, 12 Iunie 2018
Īntr-o ambianță deosebită, miercuri la Carei, īn Parcul Dendrologic, a avut loc Crosul Olimpic - ediția 2018, eveniment la care au participat peste 250 de tineri din județul Satu Mare, īncurajați de zeci de părinți, bunici, colegi și profesori.   continuare