Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lotul echipei de baschet s-a întărit cu cinci jucătoare
Veronica Bretan  - Marti, 14 August 2018

Secția de baschet a CSM Satu Mare și-a anunțat lotul pentru noul sezon competițional 2018-2019 al Ligii Naționale de baschet, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele CSM-ului, Vasile Fogel a menționat că noul lot este mai puternic decât cel de anul trecut, iar obiectivul pentru anul acesta este câștigarea campionatului și a Cupei României.

Managerul secției de baschet, Florin Mureșan a prezentat numele jucătoarelor noi. Este vorba de Andreea Huțanu care este o jucătoare de națională și vine la Satu Mare de la Sepsi Sfântu Gheroghe.

Adina Pop revine acasă după ce a jucat în ultimul sezon pentru SCM Timișoara. Tot de la Timișoara vine și Roxana Pane care va fi clasa  a XII-a și căreia îi vor face transferul la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

Din noul lot va face parte și Promice Amukamara în vârstă de 25 de ani. Aceasta a jucat la Alexandria, iar în septembrie va participa la Campionatele Mondiale cu naționala Nigeriei.

Mateia Tavic revine la Satu Mare de la ICIM Arad.

În aceste momente se poartă discuții cu Dlesha Lloyd coșghetera partidei pierdute în sferturi acasă cu SCM Timișoara.

Întreg lotul este format din:  Brittany Denson, Kristina Baltic, Andra Mandache, Andreea Huțanu, Andreea Lazăr, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Roxana Pane U23, Anamaria Kadar U23, Diana Moldoveanu U23, Promice Amukamara, Matea Tavic.

Antrenorii rămân aceași, Marius Dobă și Octavian Boian. Preparator fizic Anzik Arnold, kinetoterapeut – Romulus Boțoiu și maseu – Delia Pintea.

Tags: lot  baschet  sezon competitional  jucatoare noi  
2836 vizite
Distribuie pe