Locale Altele
Luni, 24 Septembrie 2018
Luni, 24 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lotul echipei de baschet s-a întărit cu cinci jucătoare
Veronica Bretan  - Marti, 14 August 2018

Secția de baschet a CSM Satu Mare și-a anunțat lotul pentru noul sezon competițional 2018-2019 al Ligii Naționale de baschet, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele CSM-ului, Vasile Fogel a menționat că noul lot este mai puternic decât cel de anul trecut, iar obiectivul pentru anul acesta este câștigarea campionatului și a Cupei României.

Managerul secției de baschet, Florin Mureșan a prezentat numele jucătoarelor noi. Este vorba de Andreea Huțanu care este o jucătoare de națională și vine la Satu Mare de la Sepsi Sfântu Gheroghe.

Adina Pop revine acasă după ce a jucat în ultimul sezon pentru SCM Timișoara. Tot de la Timișoara vine și Roxana Pane care va fi clasa  a XII-a și căreia îi vor face transferul la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

Din noul lot va face parte și Promice Amukamara în vârstă de 25 de ani. Aceasta a jucat la Alexandria, iar în septembrie va participa la Campionatele Mondiale cu naționala Nigeriei.

Mateia Tavic revine la Satu Mare de la ICIM Arad.

În aceste momente se poartă discuții cu Dlesha Lloyd coșghetera partidei pierdute în sferturi acasă cu SCM Timișoara.

Întreg lotul este format din:  Brittany Denson, Kristina Baltic, Andra Mandache, Andreea Huțanu, Andreea Lazăr, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Roxana Pane U23, Anamaria Kadar U23, Diana Moldoveanu U23, Promice Amukamara, Matea Tavic.

Antrenorii rămân aceași, Marius Dobă și Octavian Boian. Preparator fizic Anzik Arnold, kinetoterapeut – Romulus Boțoiu și maseu – Delia Pintea.

Tags: lot  baschet  sezon competitional  jucatoare noi  
1553 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare