Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centrul Olimpic de Tineret pentru Box la Satu Mare
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Vineri, 9 August 2019

În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box. Singurul din Transilvania! Un proiect visat de omul de sport Florin Mulcuțan și inițiat în urmă cu patru ani de Florin și de Leonard Doroftei, Marcel Boboc, Viorel Plosca și Ioan Ghere. Toți oameni dedicați boxului românesc.

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a susținut acest proiect, în calitate de ministru al Tineretului și Sportului, alături de Mihai Covaliu, președintele COSR și de Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box.

 Alexandru Epuran, reprezentant al COSR, Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului și arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box au inspectat joi sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare.

La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa.

”M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! Felicitări!” – a declarat Ioana Bran.

Tags: centru  olimpic  box  satu mare  
4629 vizite
Distribuie pe