Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turul Micula - CSM Sebeş 1-1 - Toată lumea mulțumită
Cristian Tudor  - Duminica, 23 August 2009

Micula a revenit în Liga a III-a, iar la debutul în noul sezon nu s-a făcut deloc de rușine. Turul a terminat la egalitate, scor 1-1, cu CSM Sebeş, o echipă ce se anunță a fi una dintre candidatele la promovare.

 

„Echitabil”, așa au sunat toate declarațiile la sfârșitul partidei. Gazdele au dominat prima parte, când pe lângă golul lui Mihovici au mai ratat alte trei ocazii mari, dar apoi în partea secundă CSM Sebeș și-a dat drumul la joc, a egalat prin Cocoară și a irosit spre final alte patru șanse de a pleca acasă cu toate punctele.

           

„Dacă la pauză aveam 3-0 nu era puțin. Cu puțin noroc puteam câștiga dacă eram mai atenți în primele minute. Apoi în partea secundă ne-am retras prea mult și Sebeșul atâta a așteptat. E bun și egalul până la urmă” - recunoaște antrenorul Milu Petric.

           

La rândul lor, oficialii oaspeților erau extrem de mulțumiți de punctul luat:  „Puteam pierde după cum am început partida. La 0-2 cred că am fi căzut, așa însă am revenit în partea secundă” - a spus președintele CSM-ului, Mitică Fulea.


           

Conducerea gazdelor s-a pregătit serios pentru revenirea în eșalonul trei. Vestiarele au fost reamenajate și acum oferă toate condițiile jucătorilor și oficialilor, terenul are și o mică tribună, iar pentru a rezolva problema biletelor, la intrare în comună a fost instalat și un mic chioșc. În genul taxei de la Mamaia, unde fiecare spectator este ”rugat” să plătească 4 RON. Din păcate, în jurul terenului n-a fost prea mare înghesuială. Turul Micula va juca în etapa a doua la Bistrița, cu Gloria II.

 

Rezultatele primei etape în Liga 3, seria 6:

 

LUCEAFĂRUL ORADEA - SESO C. TURZII    0-1

FC CISNĂDIE - CS MARMAŢIA    4-0

CS ZLATNA - SĂNĂTATEA CLUJ    2-0

AVÂNTUL REGHIN - UNIREA DEJ    0-0

VOINŢA SIBIU - UNIREA UNGHENI    2-0

FC ZALĂU - GAZ METAN MEDIAŞ II    2-2

CSM OD. SECUIESC - GLORIA BISTRIŢA II    1-3

Tags: micula  debut  liga 3  csm sebes  
2779 vizite
Distribuie pe