Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turul Micula - Unirea Dej 1-1
Cristian Tudor  - Duminica, 20 Septembrie 2009

Micula a remizat sâmbătă pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 1-1, și a ajuns pe ultimul loc în C6 după cinci etape jucate.

Turul a făcut cu siguranță însă cel mai bun joc din actualul sezon și se poate spune că oamenii lui Milu Petric meritau mai mult după duelul cu Unirea.

           

După un început ceva mai slab de meci, gazdele încep să amenințe poarta lui Mihoc și, pe rând, Marian Pop sau Berci ratează situații bune în minutele 40 și 44.

           

Partea secundă începe cu o gafă a lui Șandor și căpitanul gazdelor îl faultează în careu pe Zelencz în minutul 47. Penalty-ul e ratat însă de Budean, care ia la țintă bara transversală și miculenii răsuflă ușurați. Peste un minut tot dejenii trec pe lângă deschiderea scorului. Budean, singur din 6m, trimite iar în ...bară!

           

Miculenii echilibrează jocul și dau semne de revenire. Marian Pop și Zsiga aduc un plus de viteză atacului gazdelor, doar că la o fază ce nu anunța nimic, Moldovan aruncă o minge în careul gazdelor, un șut-centrare de la 35m, iar Șandor și Balaj dorm în bocanci și mingea intră în plasă. 0-1 în minutul 60.

 

Peste un minut Maxim scoate un penalty pentru Turul, doar că Șandor trage slab și portarul Mihoc respinge. Jocul se încinge. Antrenorul Milu Petric mizează totul pe cartea atacului și după două situații ratate de Breaz și Marius Pop a venit și egalarea. Fostul atacant al CFR-ului, Marian Pop, înscrie în minutul 74 cu o superbă lovitură de cap.


           

Meciul se încheie cu un asediu total la poarta lui Mihoc, dar din păcate Marius Pop sau Berci nu-l pot învinge pe bravul goalkeeper al oaspeților.

 

„Jucăm mai bine și sper să vină și victoriile. Am avut neșansă pe final” - crede președintele Doboș Csaba. Etapa viitoare, Turul Micula joacă la Reghin, cu Avântul.

Tags: micula  dej  egal  
2673 vizite
Distribuie pe