Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma a jucat alături de fotbaliștii din Generația de Aur în deschiderea unui turneu național pentru copii
Florin Răchitan  - Marti, 22 August 2023

Fiind component al echipei de fotbal a Parlamentului României, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a avut ocazia luni să joace alături de membrii ”Generației de Aur” a fotbalului românesc, în meciul de gală din deschiderea unui turneu național pentru copii organizat în județul vecin, Sălaj.

Cupa de vară ”Viitorul” este o competiție ce se bucură deja de o tradiție frumoasă în Sălaj, fiind organizată an de an la baza sportivă din comuna Hereclean, unde în ultimele două decenii au jucat toate echipele de copii și juniori de la cele mai mari cluburi și academii de fotbal din țară.

La ediția din acest an participă nu mai puțin de 1.500 de copii, iar la meciul de gală din deschiderea turneului echipa parlamentarilor, întărită cu nume sonore ale Generației de Aur, a jucat împotriva unei echipe formate din fostele glorii ale fotbalului sălăjean și oficialități locale. 

 ”Am avut frumoasa ocazie să joc un meci alături de fostele glorii ale fotbalului românesc! Am fost pe teren alături de Dănciulescu, Trică, Sabin Ilie, Dănuț Lupu, Ciprian Marica, Miodrag Belodedici, Marius Niculae, Daniel Iftodi, Marius Bratu. A fost ca un vis împlinit din anii copilăriei!” – a declarat Adrian Cozma, care și-a exprimat speranța că se vor revedea cu toții și la ediția de anul viitor.









17247 vizite
Distribuie pe