Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii sătmăreni au organizat Cupa Prieteniei la fotbal
PNL Satu Mare  - Duminica, 25 Februarie 2024

Partidul Național Liberal Satu Mare este încântat să anunțe succesul celei de-a doua ediții a "Cupei Prieteniei", un eveniment fotbalistic ce a avut loc sâmbătă, 24 februarie, la sala de sport “Ștefan Petrescu” din Amați. Evenimentul a reunit echipe din întreg județul Satu Mare, aducând împreună comunitatea într-un spirit de camaraderie și competiție.

"Cupa Prieteniei" a fost un prilej de bucurie și competiție pentru comunitatea locală, oferind participanților oportunitatea de a interacționa și de a forma legături solide în cadrul competiției sportive.

Echipa PNL Satu Mare își exprimă recunoștința față de toate echipele participante și susținătorii evenimentului pentru contribuția lor la atmosfera pozitivă și competitivitatea din cadrul "Cupei Prieteniei". Această inițiativă a demonstrat încă o dată importanța sportului în consolidarea comunității și promovarea valorilor de echipă și fair-play."Pentru noi, organizarea "Cupei Prieteniei" reprezintă o modalitate de a promova nu doar sportul, ci și valorile de comunitate, solidaritate și prietenie. Suntem mândri să facilităm acest eveniment care aduce împreună oameni din diferite medii și vârste pentru a sărbători împreună pasiunea pentru fotbal și pentru a crea legături puternice între membrii comunității noastre" - a declarat Adrian Cozma presedintele PNL Satu Mare.

11776 vizite
Distribuie pe