Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sală de sport pentru poliţişti
Sergiu Lenghel  - Marti, 29 Decembrie 2009

Poliţiştii sătmăreni se antrenează într-o sală de sport modernă, amenajată într-o fostă centrală termică de pe strada Fântânele din cartierul Carpaţi II.

Inaugurarea a avut loc marţi, în prezenţa comisarului de poliţie Gheorghiţă Neamţ, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo MSM al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Întreaga investiţie a fost realizată cu sprijinul celor peste 500 de membri ai clubului sportiv, care au cotizat lunar cu câte 10 lei.

Aproximativ 5 miliarde lei vechi s-au cheltuit pentru această bază sportivă, sumă la care au mai contribuit şi Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, respectiv Uniunea Sportivilor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Doar pentru instalaţia de încălzire a fost necesară suma de 1 miliard lei vechi.

 

Primarul Iuliu Ilyes, viceprimarul Kereskenyi Gabor, reprezentanţi ai Poliţiei Comunitare, Jandarmeriei şi ai ISU „Someş” au participat la oficierea slujbei religioase de inaugurare a sălii, după care au fost premiaţi câştigătorii celei de-a II-a ediţii a Cupei Moş Crăciun la fotbal.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au învins în marea finală disputată în faţa colegilor de la Poliţia Rurală, în total fiind înscrise 14 echipe în competiţie.
 

 

Fosta centrală termică a fost concesionată în anul 2004 printr-o Hotărâre de Consiliu Local, iar din 2005 au început lucrările de amenajare. Din vara anului trecut sala a devenit funcţională. Pregătirea fizică a poliţiştilor se poate face acum în cele mai bune condiţii. Sala de sport dispune şi de un spaţiu pentru antrenamentele fitness şi culturism, de care se ocupă instructorul Vasile Jiboc, preşedintele Clubului Sportiv "Dinamic 2000".

 

Între orele 10.00 - 16.00 poliţiştii vin în grupuri organizate să facă antrenamente, sala mare de sport fiind numai bună pentru un meci de fotbal, dar şi pentru tenis de câmp sau volei. De asemenea, la mansardă a fost amenajată o saună atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, iar mai jos există o sală de mese şi vestiarul.

 

Cei care vor să închirieze sala cu ora trebuie să scoată din buzunar 50 lei pentru sala mare de sport, respectiv 80 lei pentru fitness, zilnic după ora 16.

Tags: sala  sport  politisti  
18675 vizite
Distribuie pe
Eva
Poate si alte persoane sa vina la sala sau doar politisti?
2018-11-06 02:59:06