Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii sătmăreni au făcut egal cu Sânnicolau Mare
Veronica Hodas  - Duminica, 23 Septembrie 2012

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au debutat în prima etapă a sezonului Diviziei A la handbal masculin cu un egal. Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au jucat sâmbătă primul meci al sezonului de campionat în județul Arad, în compania formației Sânnicolau Mare.
 

 

Handbaliștii sătmăreni au făcut un meci frumos, au fost conduși doar în primele nouă minute, după care s-au desprins și au condus și la o diferență de 6 goluri.

 

În minutul 58, sătmărenii au avut o diferență de scor de 3 puncte, 27-24, dar gazedele au reușit să înscrie trei goluri și să egaleze. Asta pentru că cei doi arbitri delegați, Cruceru și Rădulescu, i-au eliminat din teren pe Olah și Pop fără nici un motiv. De-altfel, pe tot parcursul meciului CSM Satu Mare a avut șase eliminări și două aruncări de la 7 metri, pe când gazdele au avut doar o eliminare și nouă aruncări de la 7 metri.

 

„Sunt mulțumit de elevii mei, dar păcat că s-a întâmplat așa. Eu i-am felicitat pe băieți la sfârșitul meciului pentru că au jucat foarte bine, nu am ce să le reproșez” - a declarat tehnicianul Nicolae Istrate. Următorul meci al echipei noastre va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în sala LPS.

 

CSM Satu Mare: Cioroiu – Olah (8 – 2x7m), Albu (6), Jurj (5), Mateș (5), Ciaca (3), Pop (1), Mureșan, Santeiu.

 

1417 vizite
Distribuie pe