Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Polițiștii asigură ordinea publică de Ziua Națională
Poliția Satu Mare  - Marti, 29 Noiembrie 2016

Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii sătmăreni vor asigura climatul corespunzător de ordine și siguranță publică.

În contextul creat de sărbătorile prevăzute de Codul Muncii în care nu se lucrează, respectiv  în perioada 30.11.2016-04.12.2016,  polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri, vor fi prezenți în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Pe lângă dispozitivele zilnice, care vor asigura și intervenția la evenimentele sesizate prin SNAU 112, se vor lua măsuri sporite pentru prevenirea producerii de evenimente nedorite în zonele în care se desfășoară manifestări dedicate acestei perioade, precum și în cele cu aflux mare de public. Vor fi constituite echipe de cercetare la fața locului pregătite să intervină în orice moment.

De menționat faptul că examenul pentru solicitările de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere, se va desfășura după program normal, respectiv în 30.11.2016, de la ora 15.00, în incinta Liceului Industrial I.C. Brătianu.

Prezența activă a polițiștilor are ca scop creșterea siguranței cetățeanului prin  prevenirea  infracțiunilor săvârșite cu violență și a celor de natură judiciară precum și prin asigurarea fluidizării circulației pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

           

 

Tags: ziua nationala  politisti la datorie  
958 vizite
Distribuie pe