Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare suspendă activitatea de relații cu publicul și audiențele
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare  - Miercuri, 11 Martie 2020

Biroul de informare și relații publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este împuternicit să auducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

„Ca urmare a măsurilor legale adoptate de Guvernul României privind prevenirea răspândirii bolilor infecțioase, precum și situația deosebită creată de răspândirea infracțiilor cauzate de virusul COVID 19, aducem la cunoștința publicului că activitatea de relații cu publicul și audiențe în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare și a unităților subordonate (Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Care și de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș) se suspendă până la data de 30.03.2020, cu posibilitatea prelungirii suspendării.”

Activitatea de relații cu publicul și audiențe va fi suplinită de primirea sesizărilor,cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale la adresa: Satu Mare, P-ța Libertății nr. 9 jud. Satu Mare, cod 440014, fax. 0261 – 712405. Email: pt_satu_mare@mpublic.ro

Intrarea persoanelor în sediile parchetelor se va face numai după completarea unei declarații pe proprie răspundere în cazuri urgente.

1293 vizite
Distribuie pe