Locale Altele
Duminica, 5 Mai 2024
Dum, 5 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fructe de mare la calitate de Mediterana în Sătmar și la prețuri de Sătmar? Da, la Cinque Bistro
Florin Răchitan  - Vineri, 3 Februarie 2023

Stai acasă în serile lungi de iarnă și moțăiești pe canapea. A trecut o altă zi lungă, cu vremea de afară care l-a dereglat și pe ursul ce ieșise din bârlog să-și vadă umbra și a intrat înapoi, iar la televizor arată știri din America despre o marmotă care a reacționat ca ursul de la noi și cică prevestește încă șase săptămâni de iarnă din asta ciudată.

Apoi vezi o reclamă ce anunță că Valentine’s Day se apropie cu repeziciune și știi că ar trebui să  te gândești la un cadou frumos și o seară cu cină romantică...

Gândurile îți zboară la imagini șturlubatice, la un decolteu frumos deasupra unui platou cu frutti di mare ca-n Italia, cum ai văzut în filme sau pe filmulețele vloggerilor pe care-i urmărești pe Youtube cum umblă ei prin țări mediteranene și stau la terase toată ziua pe Costa Brava, să mănânce paella cu creveți și să bea sangria...

Deasupra decolteului se ridică o cochilie cu stridia tremurândă sub picăturile de lămâie, iar o mână delicată îți dă să guști, în timp ce unul dintre cei doi ochi din fața ta, albaștri ca marea, clipește. Iubita de Valentine’s Day îți face cu ochiul, în timp ce soarbe din paharul de șampanie și-ți dă și ție o înghițitură…

Te trezești înghițind în sec și îți dai seama că a fost doar un vis, fiindcă ai ațipit pe canapea, în fața televizorului ;)) Totuși, n-ar fi rău… La urma urmei, Aurica de la etajul 6 îți face ochi dulci deja de ceva vreme, iar Valentine’s Day ar fi ocazia perfectă!

Apoi, te trezești de-a binelea! Noa bine-bine, stridii și creveți, dar de unde în Sătmar? Din congelator de la Penny? Să-ți îndese Aurica punga cu surimi colorați în gură?!?

Te lași păgubaș și, ca să mai treacă timpul într-o altă seară lungă și rece, începi să scrollezi pe ecranul telefonului, ba pe Facebook ba pe Tiktok, că încă nu te-ai decis din care generație faci parte... Apoi treci pe Insta, că acolo-s gagici, iar pe ecran apare exact imaginea pe care ai avut-o în vis!!! Ceeee?!? Undeeee?!?! Citești și textul, când îți dai seama că e o postare promoțională: Cinque Bistro! În Satu Mare!!!

Intri în cont, descoperi și mai multe poze, cu tot ce ai văzut în vis! Apoi începi să speri, încet-încet, că nu e nevoie s-o duci pe Aurica pe Costa del Sol să mâncați homari sau tentacule de calamari, fiindcă avem Costa del Sol și aici, în Centrul Nou!

Cinque Bistro, restaurantul cu terasa modernă și trendy, încălzită toată iarna, în buricul târgului, lipită de Casa de Cultură a Sindicatelor. De ceva vreme, acolo se gătesc în exclusivitate pentru toată regiunea de Nord-Vest a țării fructele de mare de la Fish to Door, cel mai mare distribuitor în România al celor mai proaspete și mai de calitate produse ale oceanului planetar.

Caută-l oriunde pe rețelele de socializare pe Paul Nicolau de la Taverna Racilor din Herăstrău, ca să înțelegi despre ce-i vorba și ca să te convingi că nu rămâi de rușine dacă o inviți pe Aurica la Cinque Bistro, de Valentine’s Day!

Și nu rămâi nici fără un ban în jeb, fiindcă prețurile de la Cinque sunt calibrate pentru buzunarele sătmărenilor, iar cei doi tineri care se ocupă de restaurant, Nicu și Gina, au grijă să-și respecte clienții care le trec pragul.

Peste 15 preparate din fructe de mare, la prețuri din care îți dai seama că nu-și bat joc de oaspeții lor: calamari la 57 lei, platouri pentru două persoane la 129 lei, pentru trei persoane la 249 lei, platou de 3,5 kg pentru patru persoane la 359 lei, cu o sticlă de prosecco gratis!

Din primăvară au planuri și mai mari, pentru care poți să te pregătești de pe acum, că dacă merge bine cu Aurica de Valentine’s Day, la vară poți s-o duci la festivalul fructelor de mare, cu platouri uriașe pe care se va găti la foc deschis… Nu, nu pe plaja din Insula Bali, ci tot pe terasa de la Cinque Bistro!

Dar până atunci, dacă totul merge bine, până e iarnă și zloată pe afară, mai poți s-o inviți pe Aurica la tine în apartament și, ca s-o convingi mai ușor, comandă acasă platourile cu fructe de mare de la Cinque Bistro! Trebuie doar să suni la 0771-567.271 și… să vină iubirea! ;)

2130 vizite
Distribuie pe