Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Invitație la Festivalul Medieval de la Ardud
Primăria Ardud  - Miercuri, 19 Iulie 2023

Timpul... un sens unic neîntrerupt, un continuu în care evenimentele se succed de la trecut, prin prezent, spre viitor și în cadrul căruia se desfășoară toate procesele naturii.

Ca și concept fundamental al vieții, sub semnul Timpului va sta ediția a XI-a a Festivalului Medieval MedievArtFest Ardud 2023, care se va desfășura în perioada 21-23 iulie 2023 la Cetatea Ardud.

Și pentru că până și timpul ireversibil se supune artei, călătoria plăsmuită în timp și spațiu istoric este posibilă datorită viziunii artiștilor care timp de trei zile vor încânta publicul cu muzică și dansuri medievale, piese de teatru, animații medievale, ateliere și tabere meșteșugărești, cavaleri, domnițe, războinici, trubaduri și menestreli, toți parte din povestea atemporală din Cetatea Ardud.

Directorul artistic al festivalului, Liviu Pancu, este cel care va veghea porțile timpului vreme de trei zile și va deschide zăvoarele ferecate ale epocii medievale pentru ca publicul participant să aibă parte de o experință cel puțin inedită alături de cei peste 150 de artiști, toți parte din spectacolul festivalului.

Menestrelii timpului vor fi Corvus Corax (Germania), Holloenek (Ungaria) și Codex (Sf. Gheorghe), iar atmosfera medievală va fi asigurată de Ordinul Cavalerilor Lup din Tîrgu-Mureș, Golden Griffon din Oradea, Străjerii Cetății Neamț din Tîrgu-Neamț, Teatrul Scena din Tîrgu-Mureș, Garda Cetății Deva, Scutierii de Muhlbach din Sebeș, Lăncierii și Arcașele Cetății Ardud, Lupii de Foc din Tîrgu-Mureș și Compania Dragonului din Timișoara, iar Florin Kevorkian va fi gazda timpului istoric în cetatea Ardud.



692 vizite
Distribuie pe