Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Clubbing de calitate cu DJ Vali Bărbulescu
Sergiu Lenghel  - Sambata, 30 Ianuarie 2010

Super party cu Vali Bărbulescu! De asta au avut parte sătmărenii prezenţi vineri seara în clubul Bora Bora. DJ-ul constănţean este cunoscut ca un adevărat showman, cu o bogată experienţă în radio şi televiziune, ceea ce s-a şi văzut în clubul sătmărean.
 

 

Clubberii au reacţionat excelent la mixajele sale, iar după ora 01.00, când şi-a făcut intrarea invitatul special, tinerii s-au dezlănţuit în ringul de dans. Cel care a "încălzit" atmosfera înainte a fost rezidentul clubului, DJ Pepe.
 

 

"Îmi face plăcere să mixez în seara asta la Satu Mare, de ziua lui Mister Geo" - a fost intro-ul făcut de Vali Bărbulescu, acesta făcând referire la unul din patronii clubului, care şi-a serbat ziua de naştere pe muzica pusă de cel ce a fost votat doi ani la rând "Cel mai bun DJ român" pe thedjlist.com.
 

 

Prezent pentru prima dată anul acesta la Satu Mare, Vali Bărbulescu a adunat mulţi iubitori ai muzicii electronice, la fel cum s-a întâmplat şi de Crăciun, când a umplut acelaşi club.
 

 

Însoţit de patru dansatori, două domnişoare îmbrăcate provocator şi doi tineri ce atrăgeau privirile fetelor, atmosfera a fost şi mai animată.
 

 

Adept al stilurilor deep, house şi minimal, Vali Bărbulescu se numără printre DJ-ii care au mixat în cluburi de renume din lume, cum ar fi Vision - Chicago, Soho Revue - Londra sau Venice - Dubai.
 

Tags: dj  concerte  party  
3636 vizite
Distribuie pe