Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss-ele au fost la Armizette
SM Online  - Vineri, 28 Mai 2010

Noa, încet-încet se adună fetele, că aşa-i cu ele, numa’ nu şi nu, da’ până la urmă tot acolo ajung, mai ales dacă îşi văd rivalele pe listă. Vorbim de concursul de Miss Ziua Oraşului, bineînţeles. Cine s-a gândit la altceva, să facă bine să nu-i mai umble mintea la prostii!


 

Candidatele la Miss au format deja o gaşcă făinuţă şi atâta se tot împrietenesc unele cu altele că nici nu observăm când se studiază reciproc, cu coada ochiului, măsurându-şi şansele pe care le au la concursul de sâmbătă, de la ora 17.30, de pe scena mare din Centrul Nou.

 

Ştim că nu e finala Miss Univers, dar asta nu înseamnă că fetele noastre nu merită puţin răsfăţ, dacă tot şi-au făcut curaj să urce pe scenă, în faţa miilor de „admiratori”. Aşa că le-am dus la Salonul Armizette de pe strada Petofi Sandor nr.3, sponsorul principal al concursului de frumuseţe Miss Ziua Oraşului.

 

Acolo, domnişoarele au fost măsurate din cap până-n picioare, la propriu, cu un aparat-minune, inventat parcă de NASA, care indică eventualele excese de grăsime de pe fiecare părticică a corpului. Rezultatele nu vi le spunem, deocamdată, dar credem că nu miră pe nimeni faptul că majoritatea fetelor au ieşit zâmbitoare din cabina în care au fost supuse acestui test.


 

De-altfel, domnişoara care va aduna cele mai multe voturi la concursul organizat cu această ocazie de SM Online va câştiga premiul cel mare oferit de Armizette, constând într-un pachet consistent de servicii în care este specializat acest salon binecunoscut de sătmărence: coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, solar, biostimulare şi remodelare corporală.

 

Numele câştigătoarei, care va dobândi astfel distincţia Miss Popularitate, îl vom anunţa pe scenă, la finalul concursului de frumuseţe. Până atunci, ca să vă faceţi o idee despre ce veţi vedea pe scenă, vă lăsăm să admiraţi fotografia de mai jos, repetând rugămintea să nu vă gândiţi la prostii. Aşa se măsoară celulita, care în acest caz a fost, bineînţeles, inexistentă.

4524 vizite
Distribuie pe