Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accidentată grav pe trecerea de pietoni
Poliția Satu Mare  - Joi, 6 Ianuarie 2011
O femeie de 67 de ani din Satu Mare a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident de circulație, petrecut joi dimineața pe strada Iuliu Maniu din municipiu. Șoferul care se face vinovat de producerea evenimentului rutier va fi cercetat pentru vatămare corporală din culpă. Acestuia i-a fost suspendat permisul și s-a ales și cu un dosar penal.

Ioan B. de 32 de ani, din Satu Mare, în timp ce conduce autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat-o grav pe Gabriela T. de 67 ani, din Satu Mare, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni prevăzută cu indicator şi marcaj.

Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, în jurul orei 11,00, la intersecţia străzilor Traian şi Gh. Şincai din municipiul Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Lorand O. de 29 ani, din Carei, în timp ce circula cu bicicleta pe strada Traian, ajuns la intersecţia cu strada Gh. Şincai, la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere, fiind accidentat de o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus, pe drumul prioritar, de către Daniel S. de 39 ani, din Carei.

A rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale. Atât conducătorului auto cât şi biciclistului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
2027 vizite
Distribuie pe