Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două accidente cu răniţi grav
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 19 Octombrie 2011

Marţi dimineaţa, la ora 8, pe D.N. 19, la ieşirea din localitatea Pişcolt, a avut loc un accident.

Marius A., de 31 de ani, din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu tractorul condus de Iosif U., de 64 de ani, din Carei, care efectua un viraj la stânga.

În urma impactului conducătorul autoutilitarei a fost grav rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Şi în cazul unui alt eveniment rutier, înregistrat în cursul aceleiaşi dimineţi, la ora 09.30, o femeie de 55 de ani a fost grav rănită.

Poliţiştii au stabilit, în urma investigaţiilor efectuate, că Paraschiva C. circula regulamentar cu bicicleta pe B-dul Muncii din municipiul Satu Mare, moment în care a fost accidentată grav de autoturismul condus de Sebastian B., de 30 de ani, care nu a respectat regulile privind acordarea de prioritate.

 

În ambele cazuri s-a procedat la recoltarea de probe biologice conducătorilor vehiculelor implicate pentru a se stabili eventuala alcoolemie a acestora. Poliţiştii continuă cercetările urmând a se analiza împrejurările concrete ale comiterii accidentelor şi a se proceda la corecta încadrare juridică a faptelor, în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de victime.

1335 vizite
Distribuie pe