Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marius Mureşan este noul şef-adjunct al Poliţiei Municipale
Sergiu Lenghel  - Vineri, 18 Decembrie 2009

Ofiţerul coordonator al Poliţiei de Proximitate, comisar Marius Mureşan, va fi noul adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Satu Mare.

În vârstă de 35 de ani, acesta a condus Poliţia de Proximitate timp de cinci ani, iar înainte a fost lucrător în Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

 

El a fost declarat admis în urma unui examen pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului, susţinut în data de 17 decembrie, tot atunci fiind declarat admis în funcţia de şef al Poliţiei oraşului Tăşnad şi comisarul de poliţie Dorel Chivari.

 

De asemenea, în perioada 15 - 17 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au avut loc mai multe concursuri şi examene pentru ocuparea unor funcţii de conducere rămase vacante.

 

Astfel, în data de 15 decembrie a avut loc examenul pentru ocuparea funcţiei şef Birou Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului. În urma examenului susţinut, a fost declarat admis inspectorul de poliţie Florin Boca.

 

În data de 16 decembrie s-a mai susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de şef Serviciu Intervenţie Rapidă, fiind declarat admis comisarul şef de poliţie Marcel Oprea, iar la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef Serviciu Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, a fost declarat admis comisarul şef de poliţie Todor Gavril.

Tags: sefi  noi  politie  
14345 vizite
Distribuie pe