Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sudoare, sânge şi spectacol la Gala Full Fight K1 Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 12 Iulie 2014

Temându-se de ploaia care i-a speriat toată ziua, organizatorii Galei Full Fight K1, desfăşurat vineri seara la Satu Mare, au decis să nu rişte şi, cu toate că iniţial competiţia trebuia să aibă loc în aer liber, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, au mutat ringul în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulţimea de spectatori ce a asistat la cele nouă meciuri cu adevărat spectaculoase.

Sportivii au trebuit să lupte nu doar unii cu alţii, ci şi cu atmosfera ca de iad, din cauza căldurii şi umidităţii din acel spaţiu închis, eforturile lor contribuind la cea mai reuşită ediţie a galei ce se desfăşoară deja de cinci ani la Satu Mare.

Vedetele şi învingătorii fără drept de apel ai tuturor meciurilor au fost, bineînţeles, sătmărenii de la Kyo Gym, care au avut adversari puternici din Zalău, Cluj, Sibiu, Ploieşti, Giurgiu, Bucureşti şi din Ungaria.

Rând pe rând, Alin Nemţiu, Ovidiu Simon, Bartos Istvan, Marius Munteanu, Alice Ardelean, Ioan Bara, Anghel Cardoş şi „tata lor”, Szucs Barna, şi-au arătat clasa, învingându-şi adversarii de cele mai multe ori prin KO sau în urma abandonului din partea acestora.

Luptele care au aprins cel mai tare spiritele şi în rândul spectatorilor au fost „catfight-ul” fetelor, confruntarea „coloşilor” de 91 kg Marius Munteanu şi Hosszu Ferenc, victoria spectaculoasă a lui Anghel Cardoş în runda suplimentară, după ce în cele 3 runde ale meciului a fost egalitate de puncte, dar şi meciul scurt al lui Szucs Barna, care a dat ceva emoţii publicului în momentul în care a fost trimis la podea încă de la începutul primei runde şi părea că s-a rănit serios, el câştigând datorită unui gest neinspirat şi nesportiv al adversarului său, bucureşteanul Alexandru Popescu, care l-a lovit pe sătmărean în timp ce acesta se afla, practic, sub corzile ringului.















































































Toată lumea a răsuflat uşurată când Barna s-a ridicat, clătinându-se puţin din cauza loviturii primite în cap, pentru care bucureşteanul şi-a cerut scuze în mod repetat. Astfel s-a încheiat, în spirit de fairplay, ediţia din acest an a Galei Full Fight K1 şi sperăm că organizatorii principali, Corso Slots & Roluette, cu sprijinul Primăriei Satu Mare, pun deja la cale ediţia de anul viitor. 

2986 vizite
Distribuie pe