Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Am pierdut Cupa. Nu-i bai.
Cristian Tudor  - Duminica, 27 Martie 2011

CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă finala Cupei României, 63-85 cu BC ICIM. Trofeul merge meritat la Arad, după o seară în care jocul perfect al veteranei Monica Brosovszki a făcut legea pe teren şi, din păcate, o mare parte dintre fetele noastre au fost depășite total de miza jocului.


 

Au mai fost și unele decizii ciudate ale brigăzii de arbitrii, toate în favoarea oaspetelor, și de aici rezultatul final.


 

„Sunt dezamăgit, recunosc, dar aceste fete merită toate felicitările, chiar dacă au piedut. Până la urmă experiența lor a făcut diferența. Capul sus și mergem mai departe cu proiectul nostru și cu siguranță vor veni și trofeele” - a spus primarul Iuliu Ilyes, cel care la final a dat cupa…Aradului.


 

Din păcate, despre meci nu prea sunt multe de scris. CSM-ul a început bine și a dominat primele opt minute, după care s-a văzut pusă în dificultate de apărarea agresivă (uneori peste limitele regulamentului) a arădencelor.
 


Monica Brosovszki a înscris pe bandă rulantă, cu un procentaj incredibil, iar Ciocan și Graham au secondat-o cu succes. Aradul s-a distanțat la 18 puncte până la pauză în ciuda eforturilor făcute de inepuizabila Andreea Orosz.

 

Revenirea de la Arad nu s-a mai produs. Teilane a fost blocată de Toma și Meszaros, Olajuwon a ieșit cu cinci faulturi, iar Drake, din păcate, a prins o seară mai slabă. Aradul a jucat finalul doar la conservarea avantajului și fluierul final a consemnat o diferență de 22 de puncte pe tabelă.


 

Fetele noastre termină meciul în lacrimi, în vreme ce arădencele își savurau, împreună cu mica galerie a ICIM-ului, dulcea revanșă.

1712 vizite
Distribuie pe