Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Programe pentru copii de Zilele Maghiare Partium
UDMR  - Luni, 25 Iulie 2016

Cei care sunt prezenți an de an la Zilele Culturale Partium știu foarte bine că organizatorii acordă o importanță deosebită evenimentelor destinate copiilor, concertelor pentru copii.

Tot așa este și anul acesta. Seria evenimentelor destinate celor mici debutează pe data de 22 august, ora 17.00 la Turnul Pompierilor cu un concert susținut de prietenii lui Bobiţă și Buburuză: formația Alma.

Stilul aparte etno al formației abordează într-un mod improvizativ momentele muzicale și de dans: atât copii, cât și părinții sunt participanți activi și modeltori ai evoluției pline de haz. Secretul constă în onestitatea copilărească capabilă să trezească zâmbete și dans. Organizatorii pregătesc încă o surpriză celor mici despre care, deocamdată, nu spunem nimic mai mult decât că va fi foarte „gustoasă”.

Pe lângă concerte, vor fi, bineînțeles, și spectacole de teatru de păpuși programate pe fiecare zi a ediției jubiliare a Zilelor Culturale Partium.

Firește, nu vor lipsi nici programele educative: pe durata celor 10 zile cei mici sunt așteptați pe aleea copiilor plasată pe strada 1 Decembrie 1918 și în Grădina Romei, locații unde vor putea practica artizanatul sau vor avea ocazia de a participa la diferite concursuri și întreceri,vor putea urmări spectacole pe catalige, se vor putea întâlni cu clovni sau se vor putea îndeletnici cu construirea unui castel din paie.

Tags: zilele maghiare partium  program pentru copii  
2105 vizite
Distribuie pe