Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Întâlniri cu scriitorii sătmăreni la Biblioteca Județeană Satu Mare
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Miercuri, 7 Decembrie 2016

Biblioteca Județeană Satu Mare în colaborare cu Asociația Clubul Creatorilor „Afirmarea” Satu Mare organizează în perioada 12-16 decembrie manifestarea „Săptămâna scriitorilor sătmăreni”.

Acest demers își propune să faciliteze întâlnirea dintre autorii de cărți din domeniul literaturii și publicul sătmărean în spațiul bibliotecii, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, pe parcursul întregii săptămâni, în intervalul orar 1300-1500.

Întâlnirile vor fi completate cu lecturi din creația autorilor sătmăreni și cu o expoziție de carte care va reuni publicații apărute sub semnăturile creatorilor de literatură sătmăreni născuți în secolul XX.

„Ne dorim ca aceste întâlniri să reprezinte punți de legătură între scriitorii sătmăreni care aparțin diferitelor generații și publicul cititor, într-o atmosferă caldă și informală, deschisă spre dialog și schimb de idei, contribuind la stimularea interesului pentru valorile culturale locale și elaborarea unor lucrări bibliografice și de referință locală.”, a declarat Lacrima Istrăuan, managerul Bibliotecii Județene Satu Mare.

Organizatorii îi invită pe toți sătmărenii pasionați de lectură să participe la aceste întâlniri.

Tags: intalniri  scriitori satmareni  biblioteca  
1327 vizite
Distribuie pe