Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TSD Satu Mare a îniţiat o serie de întâlniri politice în judeţ
TSD Satu Mare  - Marti, 1 Septembrie 2015

Organizaţia Judeţeană de Tineret Satu Mare a PSD a iniţiat o serie de întâlniri politice cu tinerii social-democraţi din judeţ.

O primă astfel de întâlnire s-a desfăşurat luni la Carei, Doba şi Decebal. La aceste întâlniri au fost prezenţi preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, secretarul executiv, Groza Cătălin, preşedintele Ligii Studenţilor PSD, Krucz Andrei, preşedintele Ligii Tinerelor PSD, Cristina Ilieş şi coordonatorul conferinţei judeţene TSD Satu Mare, Adrian Ardelean.

La întâlnirea de la Carei s-a discutat despre pregătirea şi organizarea Conferinţei Municipale a TSD Carei unde, pe lângă delegatia de la Satu Mare, a participat şi Preşedintele PSD Carei, Ionuţ Oneţ.  În urma discuţiilor cu tinerii prezenți la ședința s-a stabilit coordonatorul pregătirilor pentru alegerile de la tineret, în persoana Mihaelei Bota.

În cadrul întâlnirilor care s-au desfăşurat la Doba şi Decebal, au fost purtate discuţii cu privire la problemele pe care tinerii din aceste localităţi le întâmpină. Echipele întâlnite acolo sunt echipe tinere, unite şi cu mari ambiţii.

Preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan a declarat în urma sedinţelor: „Organizația TSD își propune ca în perioada următoare să înființeze organizații în cât mai multe localități din județ și să confirme astfel, poziția de cea mai puternică echipă politică de tineret din județul Satu Mare. În TSD sunt oameni de perspectivă, oameni buni, pe care îi voi sprijini să construiască un model politic bazat pe valori reale. Îi felicit pe tinerii, care au ales să fie parte din cea mai puternică organizație politică de tineret din județ și îi asigur de tot sprijinul meu pentru a deveni o organizație și mai puternică.

 

1607 vizite
Distribuie pe