Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la Satu Mare
Leontina Volosciuc  - Vineri, 29 Mai 2009

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, vin la sfârşitul acestei săptămâni la Satu Mare pentru a participa la campania de promovare electorală a PNL intitulată “Ce mai face copilul tău”?

 

Călin Popescu Tăriceanu soseşte vineri la Satu Mare, pentru ora 10.00 fiind programată o întâlnire cu oamenii în piaţa de alimente din Negreşti-Oaş.

Programul de vineri al lui Călin Popescu Tăriceanu mai cuprinde întâlniri cu oamenii de afaceri din Satu Mare, Carei şi Negreşti-Oaş, iar de la ora 18.00 este aşteptat pe strada Botizului, la acţiunea „Ce mai face copilul tău”?

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va sosi la Satu Mare sâmbătă, 30 mai, vizita domniei sale în judeţ fiind prelungită până duminică.

 

Sâmbătă, la ora 18.00, Crin Antonescu se va întâlni cu alegătorii din Carei în faţa Monumentului Ostaşului Român, la ora 19.30 va fi în mijlocul alegătorilor din comuna Doba, iar de la ora 20.00 va asista la un concert de muzică populară.

 

Duminică, preşedintele PNL va vizita mai multe comune din zona Oaş: Vama, Bixad, Târşolţ şi Turţ, nu înainte de a se întâlni cu sătmărenii, la ora 9.30, în Piaţa de Vechituri, iar la ora 11.00 în Grădina Romei.

 

Seara, de la ora 19.30, va asista în Centrul Nou la un concert susţinut de artişti sătmăreni şi va participa la o nouă acţiune în cadrul campaniei „Ce mai face copilul tău”?

Tags: crin antonescu  tariceanu  vizita  satu mare  
3298 vizite
Distribuie pe