Locale Altele
Sambata, 4 Mai 2024
Sam, 4 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cea mai tare promoție la centralele termice
SM Online  - Duminica, 6 Octombrie 2013

Saunier Duval, lider al pieței microcentralelor termice de apartament, lansează o ofertă de nerefuzat pentru cei care caută soluții optime de încălzire în această iarnă.

 

Acum puteți alege între centralele clasice, la prețul de 2.350 de lei și centralele Semia, la prețul imbatabil de 1.990 lei, ambele cu garanție de 6 ani. Promoția este valabilă pentru centralele achiziționate până la sfârșitul acestui an.

 

În Satu Mare, găsiți aceste produse la Magazinul de Instalații Kalotherm de pe str. Brâncoveanu colț cu Martirilor Deportați, în vecinătatea Oficiului Județean de Cadastru.

 

Informații suplimentare la tel. 0752-542.215.


 

 

Compacte, confortabile, la prețuri accesibile

 

Centralele noastre termice permit o instalare rapidă şi simplă. In plus, există posibilitatea reglării puterii in funcţie de dimensiunea spaţiului şi numărul de utilizatori. Acest lucru ajută la o aprovizionare sigură şi economică cu energie termică şi apă caldă menajeră.

 

Strânsa legătură intre confort, calitate şi eficienţă a costurilor fac ca aceste produse să fie deosebit de atractive.

 

Confort sporit

 

Calitatea şi confortul merg impreună. Iar o bună tehnologie ar trebui să ofere intotdeauna confort. Prin urmare, produsele noastre sunt uşor de instalat şi de intreţinut.

 

In cazul unei intervenţii service, toate elementele şi componentele sunt uşor accesibile. Prin intermediul panoului de control uşor de urmărit, utilizatorul poate să işi seteze centrala termică rapid, sigur şi corect.

 

Echipamente profesioniste

 

Ne caracterizează calitatea şi acest lucru se reflectă in materialele folosite in producţie. Astfel, arzătorul este confecţionat din inox, iar schimbătorul de căldură in plăci pentru pregătirea apei calde menajere este realizat din cupru.

 

Corpul hidraulic cu vană cu 3 căi şi robinetul de umplere sunt făcute din material compozit de inaltă calitate. Pompa de recirculare a agentului termic cu trei trepte oferă posibilitatea de ajustare la condiţiile necesare instalaţiei şi asigură impreună cu by-pass-ul o funcţionare silenţioasă.

 

Produse garantate

 

Tehnologia centralelor noastre a fost dovedită de-a lungul anilor şi s-a dezvoltat până la un nivel superior. Standardul de calitate pe care il menţinem impune un anumit nivel, cum ar fi, de exemplu, disponibilitatea pieselor de schimb şi a service-ului calificat de până la 10 ani. Echipamentele verificate din punct de vedere tehnic şi materialele de calitate superioară asigură o perioadă de utilizare indelungată a produselor noastre.

7065 vizite
Distribuie pe