Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O sătmăreancă a pus mâna pe cel mai mare câștig la 6/49 în 2019!
SM Online  - Luni, 24 Februarie 2020

Trei români au devenit multimilionari în euro anul trecut, un an în care Loteria Română a acordat premii în valoare de aproximativ 210 milioane de euro.

Este vorba despre o pensionară din Satu Mare (4,8 milioane la Loto 6/49),  un bărbat din Galați (4,7 milioane de euro la Loto 6/49) și o persoană care a dorit să nu se cunoască niciun detaliu despre ea (3,7 milioane de euro la Joker), cu excepția faptului că joacă ocazional și la casino.

Câștigătoarea marelui premiu la extragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019, în valoare de peste 4,8 milioane de euro, și-a ridicat câștigul la câteva zile după extragerea norocoasă. Este o pensionară din Satu Mare în vârstă de 60 de ani, care a jucat o două variante simple în valoare de 14,9 lei. Unul dintre bilete i-a adus 22,9 milioane de lei.

Numerele extrase pentru premiul fabulos au fost: 9, 39, 16, 3, 44, 24. Femeia juca de peste 10 ani la loto, dar în momentul în care a pus biletul a avut o inspirație divină și a schimbat două dintre numerele pe care le juca în mod tradițional și care îi aduseseră mai multe premii mici, la categoria a IV-a.

„Cine nu joacă, nu câștigă”


Rugată de reprezentanții Loteriei să transmită un mesaj românilor, bătrâna a spus tare și răspicat: „Cine nu joacă nu câștigă! Baftă pentru toți”!

În general, câștigătorii află după câteva zile că s-au îmbogățit. Nu a fost și cazul sătmărencei, care urmărește în direct fiecare extragere cu biletele în față, încercuind numerele care ies. În momentul în care a încercuit și cel de-al șaselea număr, mai întâi nu i-a venit să creadă. Apoi a confruntat de mai multe ori numerele de pe ecran cu cele de pe bilet, ca să se convingă că nu a făcut vreo greșeală.

Femeia din Satu Mare a spus că va continua să joace, chiar dacă a asigurat viitorul întregii familii prin câștigul său. Va cumpăra câte un bilet simplu pentru fiecare extragere, așa cum o făcea și înainte.

Loteria Română a confirmat că este a fost cel mai mare premiu câștigat în 2019. Iată topul primelor trei câștiguri înregistrate anul trecut.

1. O pensionară din Satu Mare – 4,8 milioane de euro. Am prezentat povestea mai sus.

2. Andrei Butnariu, din Galați, a câștigat 4,7 milioane de euro, în luna mai. Juca la loto 6/49 de peste 20 de ani, aceleași numere de fiecare dată.

3. Un român care a dorit să nu se cunoască niciun detaliu despre el a câștigat 3,7 milioane de euro la Joker. Nu a știut de norocul care a dat peste el decât trei săptămâni mai târziu, ca să joace un nou bilet. Jucase numere alese la întâmplare, alături de 7 și 9, numerele pe care le joacă de fiecare dată.

Așadar, se poate. E adevărat, sunt trei români din milioane care și-au încercat norocul anul trecut, de aceea nu este indicat să vă riscați toți banii în ideea că mai multe numere pe bilet înseamnă automat mai multe șanse de câștig. Pe când alții au jucat bilete cu zeci de numere, cu tot felul de combinații, pensionara din Satu Mare a dat lovitura cu o variantă simplă.

14206 vizite
Distribuie pe