Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ghid rapid pentru alegerea mobilierului potrivit pentru hol
SM Online  - Miercuri, 25 Martie 2020

Cand vine vorba despre mobilierul pentru hol, stim ca este disponibil pe piata in mai multe forme si ca trebuie sa serveasca atat pentru un scop decorativ, cat si practic.

Indiferent ca esti in cautarea unui cuier pentru holtraditional sau modern, a unui pantofar mai elegant sau minimalist, in acest ghid vei gasi aspecte importantecare te vor ajuta sa faci alegeri cat mai bune pentru casa ta. Prin urmare, inainte de a porni la cumparaturi, tine minte aceste sfaturi:

1.      Cumpara acel mobilier de care ai nevoie cu adevarat

Incepe prin a te gandi care sunt cu adevarat nevoile tale. In timp ce camera de zi sau dormitorul gazduiesc o cantitate mai generoasa de mobilier, holurile sunt limitate, ceea ce inseamna ca nu ai suficient spatiu pentru un mobilier pentru hol prea mare. Incearca sa cumperi doar piesele de mobilier de care ai nevoie: un cuier si un pantofar de la Naturlich sunt esentiale, restul corpurilor depind strict de spatiul disponibil.

2.      Nu trebuie sa te conformezi in functie de alegerile altora

De cele mai multe ori, oamenii prefera sa achizitioneze unele produse doar pentru ca le-au vazut la rude sau prieteni. Dar fiecare spatiu este diferit, prin urmare, tu trebuie sa iti stabilesti propriile prioritati. Asadar, ia-ti timp si stabileste ceea ce este practic!

Incearca sa fii conservator cu dimensiunea. Din punct de vedere practic, aceasta este calea principala din locuinta si, cu siguranta, ai nevoie de suficient spatiu la intrare. De asemenea, dintr-o perspectiva estetica, cu exceptia cazului in care ai o intrare foarte generoasa, pastrand elemente de mobilier minime, spatiul nu va parea mult prea inghesuit. Exceptie de la aceasta regula sunt oglinzile mari, care ajuta la crearea impresiei de mai mult spatiu. Plus ca reflecta lumina, ceea ce nu este niciodata un lucru rau.

3.      Ia-ti timp pentru cumparaturi

Unii proprietari fac greseala de a cumpara in graba sau de a trata zona holului ca o parte neimportanta a locuintei. Merita la fel de multa atentie ca orice alta camera!Fiind calea de acces in locuinta, de aici porneste prima impresie a musafirilor.

4.      Coordonarea este esentiala

Stilul de mobilier pe care il alegi te ajuta la stabilirea tonului pentru restul casei. Dar nu inseamna ca trebuie sa te lipesti rapid de un singur stil. Orice elemente alegi, trebuie sa se coordoneze pe larg cu celelalte incaperi, in special cu cele care conduc direct in hol. Orice contrast ascutit in stiluri va fi prea mare.

Daca nu esti sigur ce sa alegi, ar fi mai bine sa optezi pentru un cuier pentru hol si un pantofar de la Naturlich in culori neutre, pentru ca beneficiezi de mai multe flexibilitate. Culorile deschise sunt, adesea, cea mai buna alegere, deoarece holurile pot fi mai intunecate decat alte zone din casa.

5.      Gandeste practic!

Vorbim despre o zona din locuinta circulata intens, prin urmare, orice mobilier pentru hol alegi, trebuie sa te asiguri ca este practic din toate punctele de vedere. Trebuie sa fie incapator pentru a avea suficient spatiu pentru jachete si incaltaminte.Trebuie sa fie intr-o dimensiune potrivita, pentru a lasa spatiu necesar deplasarii. Trebuie sa fie intr-un stil cat mai minimalist, pentru a se potrivi cu celelalte incaperi. Si nu in ultimul rand, trebuie sa fie elegant, pentru a arata excelent si a lasa o impresie buna!

12143 vizite
Distribuie pe