Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum să joci online în siguranță? Ponturi pentru începători
SM Online  - Miercuri, 3 Mai 2023

Jocurile de noroc au apărut cu mii de ani în urmă, conform cercetătorilor ele datează din vremea Chinei Antice. De-a lungul timpului industria a suferit modificări considerabile și acum se regăsesc foarte multe jocuri diferite care îi pot pune în dificultate pe cei care vor doar să se distreze și sunt începători.

Apariția online-ului a dat o altă direcție jocurilor de noroc și a permis furnizorilor să lanseze zeci de mii de jocuri. De la păcănele online și până la poker toate jocurile beneficiază acum de grafică de ultimă generație și aduc direct în propria sufragerie atmosfera întâlnită în cele mai mari cazinouri din lume. Începătorii ar putea fi derutați și distrați de multitudinea de jocuri, iar câteva ponturi le-ar prinde bine.

Asigură-te că site-ul este licențiat

Legislația în ceea ce privește jocurile de noroc este una riguroasă, iar desemnat să se ocupe de lucrul acesta este Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Fiecare platformă online sau fiecare operator care activează în mediul terestru funcționează în baza unei licențe. Aceasta se acordă doar pentru o anumită perioadă de timp și poate fi reînnoită.

În urmă cu mai mulți ani românii care jucau la sloturi pe site-uri nelicențiate în țara noastră riscau să fie amendați de către autorități. În zilele noastre se poate verifica foarte ușor dacă site-ul preferat este legal sau nu. Trebuie doar accesat site-ul ONJN și lista cu operatori de categoria 1 unde sunt afișați toți acei operatori care activează legal în România.

Joacă responsabil și impune propriile limite

Unul dintre aspectele importante este să joci pentru distracție. Cât timp reușești să faci lucrul acesta și să respecți anumite reguli impuse totul va fi în regulă. Există o linie extrem de subțire între a juca strict pentru a petrece timpul liber și a deveni dependent, ceea ce ar atrage după sine consecințe și nimeni nu își dorește lucrul acesta. Lucrul acesta va fi evitat foarte ușor de către toți aceia care încearcă să respecte cele mai elementare reguli.

Una dintre aceste reguli esențiale este să nu petreci mai mult timp decât îți permiți prin a juca jocul preferat. Este foarte ușor să pierzi noțiunea timpului atunci când ești concentrat, din acest motiv ar fi bine să setezi ceasul telefonului sau propriul dispozitiv mobil să te anunțe din 30 în 30 de minute. O altă regulă este să nu investești mai mulți mai bine decât îți permiți. Dacă ne raportăm strict la jocuri de noroc ar fi de preferat să există o limită în ceea ce privește bugetul alocat. Indicat este ca suma de bani destinată jocurilor să nu depășească 10% din venitul lunar și repartizată ca atare.

Alege corect jocul

Datorită tehnologiei digitale este foarte ușor să accesezi jocul preferat și ai nevoie doar de un dispozitiv mobil inteligent. Acesta este și unul dintre motivele pentru care este greu să te poți opri asupra unui singur joc. Gama de jocuri este diversificată și cuprinde atât jocuri de păcănele, cât și jocuri de masă, însă sunt și foarte multe variante ale acestor jocuri

Cu toate că din categoria jocurilor de noroc fac parte sloturile, ruleta, blakjack, baccarat, poker, nu chiar toate țin de noroc. Cel mai bun exemplu rămâne poker, un joc unde strategia adoptată poate face diferența. Varianta cea mai des folosită este Texas Hold em, iar pentru a ajunge printre cei mai buni trebuie stăpânire de sine și presupune atât strategie, cât și forță mentală. În comparație cu poker, sloturile par a fi loterie pentru că totul ține exclusiv de noroc. Însă pentru că există zeci de mii de variante de păcănele trebuie să știi exact cum să alegi jocul preferat. Deși inițial par toate la fel, diferă în funcție de caracteristici, volatilitatea și RTP-ul sunt doar două dintre cele mai importante.

Jucătorii care sunt la început pot foarte ușor să cadă dintr-o extremă în alta, dar din acest motiv este important să știe exact ce bariere trebuie să impună și ce impact vor avea asupra activității lor.

2051 vizite
Distribuie pe