Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Statutul numărătorului de cărţi
SM Online  - Vineri, 8 Septembrie 2023

Fără îndoială că jocul de blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din oferta oricărui cazino. Îl recomandă modul simplu şi incitant în care se joacă dar mai ales marginea de casă mică care oferă în acest fel şanse mari de succes financiar.

Nu este însă de ajuns să cunoşti modul în care se desfăşoară jocul de blackjack, este nevoie şi de calităţi suplimentare care să te ducă în preajma succesului scontat. Şi dacă mai ai şi abilitatea de a număra cărţi, atunci şansele tale de reuşită cresc exponenţial aducându-ţi în acest fel un avantaj incontestabil.

Un numărător de cărţi bun îşi împărtăşeşte talentul

Există numeroase exemple cu jucători care au dus abilitatea numărării cărţilor de blackjack la rang de artă. Urmare a succesului fulminant de care au avut parte au decis să împărtăşească din talentul şi abilitatea aceasta specială pe care o deţin celor interesaţi.

Sunt deci disponibile o mulţime de cărţi în care jucătorii cu renume în această branşă împărtăşesc acest lucru publicului larg. Trebuie doar puţină muncă de cercetare şi cu siguranţă că vei găsi nu una ci mai multe cărţi edificatoare în acest sens.

Şi citindu-le cu atenţie o să observi că nu ţi trebuie cine ce ştie de pregătire în matematică, ai nevoie doar de cunoştinţe simple de aritmetică şi puţină capacitate de memorare. În rest totul depinde de puterea ta de concentrare, pentru că trebuie să fii atent la toate cărţile care apar în joc.

Există cazinouri online unde jocul de blackjack este oferit în varianta gratuită aşa că te sfătuim să începi munca accesând cu predilecţie aceste variante de jocuri. Există percepţia greşită că în cazinourile din mediul online nu se pot număra cărţile de blackjack, însă această percepţie este eronată.

Şi aici se amestecă aleatoriu tot până la 8 pachete de cărţi de joc aşa că îţi poţi exersa talentul şi în acest mediu. Şi dacă consideri că numai într-un cazino real poţi număra cărţile nimeni nu te opreşte să faci acest lucru, identifică locaţia şi treci la acţiune!

Număratul cărţilor nu este ilegal

Deşi activitatea în sine de numărat de cărţi nu este considerată ilegală este posibil să te întâlneşti cu câteva restricţii nedorite. În mediul online nu se pune problema despre aşa ceva, eşti doar tu şi dispozitivul de pe care joci varianta de blackjack dorită.

Dar în cazinourile fizice asemenea restricţii fac parte din procedurile lor de lucru. Se consideră că această abilitate măreşte nejustificat şansa jucătorului de a realiza profituri substanţiale aducând în acest caz pierderi mari cazinourilor.

De fapt cam aşa se şi întâmpla, ştii să numeri cărţile este clar că în majoritatea cazurilor vei câştiga în faţa dealerului. Şi astfel de câştiguri constante nu au cum să fie trecute cu vederea de către cazinourile fizice. Aşa cum ştii peste tot sunt amplasate camere de luat vederi şi nimic nu scapă ochiului vigilent al acestora.

În anumite cazuri vei fi invitat să părăseşti cazinoul şi în mod cert că accesul ulterior în locaţie îţi va fi interzis. Dar există şi cazinouri care nu aplică această procedură, te acceptă ca şi numărător de cărţi dar vor încerca să îţi facă întotdeauna jocul mai greu.

Regulile vor fi mai stricte, mizele impuse mai mari şi vor amesteca mai mult decât 8 pachete de cărţi în “pantoful” jocului de blackjack. Cu alte cuvinte îţi vor face viaţa grea, încercând în acest fel să îţi diminueze capacitatea de a număra cărţile şi în acest fel de a-şi diminua pierderile.

Viitorul numărătorului de cărţi

Este foarte clar că atâta timp cât jocul de blackjack va exista în oferta cazinourilor întotdeauna vor fi acolo prezenţi şi numărătorii de cărţi. O poţi face în mediul online şi încă este posibil să îţi exersezi talentul şi în cazinourile fizice de pe mapamond.

Aminteam mai devreme că există cazinouri care acceptă numărătorii de cărţi da şi altele care le interzic accesul în locaţiile lor. Cu toate acestea un lucru este foarte clar, cunoştinţele despre jocul de blackjack al unui numărător de cărţi sunt unele vaste care merită împărtăşite.

Este posibil ca să devii un scriitor de succes sau să ai parte de conferinţe unde să îţi împărtăşeşti din cunoştinţele acumulate în timp. Dar credem cu tărie că locul tău este tot la o masă de backjack, aşa că poţi alege să te îndrepţi către o carieră de jucător profesionist în acest domeniu.

Încă există în lume o mulţime de turnee unde vedeta este jocul de blackjack aşa că nu ar strica să te înscri la unele dintre ele, dacă nu chiar la toate.

Concluzie

Număratul cărţilor presupune minime cunoştinţe de aritmetică dar îţi solicită partea de memorie pe care va trebui să o antrenezi intens pentru a deveni aş la număratul de cărţi de blackjack. Joacă deci cât mai des, du abilitatea de numărător de cărţi la rang de artă şi câştigă cât mai multe runde de pariere!

2444 vizite
Distribuie pe